Snick Ambalaje - detaliile conteaza cand vrei un portofoliu bogat de clienti

Snick Ambalajeintelege cat de mult contează calitatea, dar si design-ul ambalajelor pentrumancare si bauturi. Clientii pun accent chiar si pe astfel de detalii atuncicand comanda prin food delivery sau cand iau ceva la pachet. Iar un real atu alafaceristilor din industria Horeca este daca au o afacere verde.

 

Ambalajele biodegradabile au fost luate cu asalt in acest domeniu, atat din dorinta oamenilor de a proteja mediul inconjurator, cat si din cauza legilor aspre. Iata de ce Snick Ambalaje are solutiile optime pentru afacerea ta.

 

Snick Ambalaje - partener de incredere si drum lung

 

Nici un client nu isi doreste cand comanda de la tine, sa foloseasca tacamurile 5 secunde dupa care sa ramana cu jumatate de furculita in mancare. Nici nu-si doreste ca mancarea sa ajunga rece sau varsata prin punga. Si chiar si de e food delivery, mancarea tot trebuie sa aiba un aspect placut, aranjata corespunzator in compartimente. Ei bine, aceste detalii cu siguranta il vor face sa se gandeasca de doua ori daca sa mai comande de la tine. Si daca mai sunt si din plastic, cu siguranta e un client pierdut.

 

Ambalajele biodegradabile sunt alese nu numai pentru protejarea naturii, dar si pentru calitatea lor. Sunt rezistente, capabile sa faca fata atat la temperaturi ridicate, cat si scazute. Preturile de productie sunt chiar mai scazute, fiindca se prelucreaza materii prime ce ar fi trebuit aruncate, cum ar fi frunzele de palmier.

 

La Snick Ambalaje ai posibilitatea de a comanda cate un produs din fiecare care-ti capteaza atentia, complet gratuit. Apoi, dupa ce decizi ce s-ar potrivi mai bine pentru afacerea ta poti comanda cantitatile dorite. De asemenea, la anumite cantitati comandate ai posibilitatea de a le personaliza cu informatiile dorite, cum ar fi logo-ul, numarul tau sau ce iti doresti tu.

 

Vei regasi pe site o varietate de produse din lemn, carton, hartie, trestie, palmier sau PLA. Ai tot ce iti doresti intr-un singur loc, de calitate exceptionala, indiferent ca ai nevoie de ambalaje pentru un restaurant sau un food truck.

 

Descopera catalogul accesand www.snick-ambalaje.com.

 

Contact:

 

comenzi@snick-ambalaje.com