Smokemania- principalul jucator pe piata de tigari electronice din Romania

Smokemania.ro este o companie ce activeaza in domeniul tigarilor electronice de aproape doi ani, avand peste douazeci de magazine in toata tara si un magazine online, disponibil tuturor utilizatorilor de internet.

Smokemania este cel mai mare distribuitor de tigari electronice , accesorii si lichide din Romania, comercializand produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile si competitive pe piata din domeniu.

SmokeMania este partenerul celor mai mari brand-uri de lichide pentru tigari electronice , toate lichidele de reincarcare comercializate de acestia fiind produse in medii controlate la cele mai inalte standarde si concepute atractiv pentru a oferi o experienta cu adevarat deosebita clientilor care aleg sa achizitioneze tigarile electronice Smokemania.

SmokeMania se afla intr-o stransa legatura cu producatorii de tigari electronice , acestia putand chiar sa modifice produsele comercializate dupa cerintele clientilorSmokeMania si dupa feedback-urile primite de la acestia , scopul acestora fiind comun cu scopul magazinului SmokeMania - de a vinde cele mai bune produse existente pe piata.

Pe langa preturile accesibile, echipa SmokeMania pregateste saptamanal oferte speciale imbatabile atat pe site cat si in magazinele proprii, pentru a-si surprinde si intampina clientii cu surprize placute de fiecare data.

Pentru a creste si a se dezvolta cat mai mult pe piata tigarilor electronice din Romania, targetul companiei pentru viitorul apropiat include deschiderea a 15 puncte noi la nivel national, mentinand insa calitatea si standardele inalte, cat si preturile accesibile tuturor celor care vor sa se bucure de experienta fumatului cu ajutorul unei tigari electronice.

Pentru detalii, accesati site-ul companiei la adresa www.smokemania.ro

Tel: 0731.648.335 ; 0749.516.126

Email: info@smokemania.ro




Powered by SEO monitor