SevenSins deschide un nou showroom in Bucuresti

SevenSins, magazinul de lenjerie intima si erotica, preferat de mii de clienti si cliente din Romania, anunta in martie deschiderea unui nou showroom in Str. Orzari nr. 3, Sector 2, la intersectia dintre Calea Calarasi si Str. Delea Veche. Noul spatiu va fi un cadru intim si placut potrivit pentru achizitionarea de lenjerie intima. 

In noul showroom spatios SevenSins vei putea gasi sute de produse expuse, in special cele care s-au bucurat de cea mai mare popularitate in magazinul online. Vei gasi cabine de proba spatioase si colectiv cu experienta de peste 4 ani gata sa te ajute cu sfaturi sau sa te ajute sa identifici produsele care ti se potrivesc. Iar pentru ca atunci cand alegi piese de lenjerie intima relaxarea este cuvantul magic, noul showroom SevenSins include si o „zona de relaxare” unde te poti delecta cu o cafea

SevenSins ofera inca din 2009 o gama variata de produse pentru femei precum lenjerie intima si sexy (chiloti, sutiene seturi, bodystockins, babydolls, neglijeuri sau halate), costumatii tematice, rochii sexy, accesorii, costume de baie sau bijuterii, dar si o gama pentru barbati care include chiloti, boxeri, tricouri de calitate superioara, articole sportive si slipi de plaja. 

SevenSins este pretextul perfect sa incerci ceva nou si sa achizitionezi acele produse care pot sa iti condimenteze viata intima si care sa iti confere incredere. Aici gasesti in fiecare zi peste 1000 de produse pe stoc ce poti fi livrate in mod discret oriunde in tara in  24 de ore si pentru care poti primi discounturi personalizate sau asistenta prompta din partea echipei. Pe langa metodele variate de plata, magazinul online iti oferta transport gratuit pentru orice comanda peste suma de 199 de lei.

Te asteptam in noul showroom SevenSins pentru a vedea, proba si alege produse de foarte buna calitate de la branduri precum Andalea, Anita Berg (lenjerie din latex natural), Avanua, Jamai Vecu, Beauty Night, Chilirose, Lolitta, 7-Heaven si altele. Bucura-te de un cadru intim si modern in care poti sa dai frau imaginatiei si condimenteaza-ti viata intima cu produse de cea mai buna calitate. 

Powered by SEOmonitor