Seturile Mushie de la Little Prints - un must-have pentru cei mici

 

 

Little Prints este un brand cunoscut din Romania si un magazin online in acelasi timp care pune la dispozitie parintilor posibilitatea de a achizitiona produse premium pentru bebelusi. La acest e-shop puteti gasi produse cu semnatura proprie sau de la alte branduri premium apreciate in intreaga lume, create cu grija si atentie, perfecte pentru cei mici.

 

Fiecare material utilizat in procesul de prelucrare a acestor produse este atent ales astfel incat sa fie non-toxic. Printre rafturile virtuale de la Little Prints veti regasi si categoria de produse Mushie.

 

Seturile Mushie - iubite de cei mici, apreciate de parinti

 

Seturile sunt preferate deseori pentru ca achizitionarea unuia economiseste timp de cautare pe site a fiecarui produs in parte. Printre seturile disponibile puteti regasi:

 

-Setul Essential Baby Gift: acesta este disponibil in mai multe culori. Un astfel de set este format din 6 obiecte esentiale pentru bebelusi. Doua suzete care dispun si de clip pentru ele, alaturi de o protectie pentru suzete si doua periute de dinti degetar. Acest set poate constitui cadoul perfect pentru un baby shower sau pentru o vizita in rodin la cel mic.

 

-Set cu furculita si lingurita: pentru perioada diversificarii sunt esentiale cele doua tacamuri. Acestea nu contin BPA, deci sunt perfecte pentru cei mici. Create special astfel incat sa nu ii puna in pericol, acesta poate fi setul must-have incepand cu varsta de 6 luni a celui mic.

 

-Gift Set Cambridge: disponibil tot la Little Prints, acest set este tot ce aveți nevoie pentru bebelușul care vrea să imite tot ce vede la adulți, inclusiv atunci când mănâncă. Toate aceste piese - bol, canita, tacamuri, suport de masa - ii vor facilita tot procesul de luare a meselor principale ale zilei, cand bebe se va bucura de fiecare gustare, invatand sa manance utilizand tacamurile si vesela potrivite.

 

Little Prints - din grija si atentie

 

Avand in vedere ca bebelusii sunt acele fiinte firave, cu o piele sensibila, au nevoie de lucruri care sa nu ii afecteze in niciun fel. Motiv pentru care veti prefera Little Prints cand vine vorba de achizitionarea produselor esentiale. Gasiti aici atat suzete de la Bibs sau Frigg, cat si baby-nesturi, accesorii, jucarii, boluri, tacamuri si multe altele, de la branduri premium - Mushie, Little Prints, Konges Slojd, Bibs, Finn + Emma.

 

Descoperiti site-ul si comandati ceea ce aveti nevoie pentru a-l creste pe cel mic cat mai ferit de micile accidente si de materialele care ii pot dauna pielii fine.

 

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847.