Servicii de exceptie pentru seniori in caminul de batrani Sf. Nicolae & Sf. Alexandru

Atunci cand parintii sau bunicii tai au nevoie de ingrijire permanenta si profesionala este timpul sa apelezi la serviciile de calitate ale unui camin de batrani din Bucuresti. Asociatia Crestina Sfantul Nicolae si Sfantul Alexandru, infiintata in 2012, a realizat centre rezidentiale moderne, dedicate ingrijiri persoanelor varstnice, bolnave sau persoanelor recuperate dupa operatie. 

Prin cele doua locatii, una in sectorul 1 pe strada Teodosie Rudeanu nr.15 A si una in sectorul 6 pe Calea Plevnei nr. 135-137, caminul asigura toate conditiile necesare pentru o batranete linistita si frumoasa. Centrul asigura cazare, ingrijire, masa, asistenta medicala, intretinere recuperatorie si activitati de socializare si petrecere a timpului in mod placut. Vezi preturi pentru gama de servicii oferita de acest camin.

Asociatia se remarca prin seriozitate, conditii impecabile de ingrijire, mancare foarte buna si monitorizare si interventie in toate situatiile necesare. Seniorii sunt ingrijiti in conditii maxime de confort, igiena si siguranta care le asigura un mod de viata ferit de grijile specifice varstei a treia. In acest centru seniorii isi recapata demnitatea si independenta dorita in compania unui personal antrenat si profesionist. 

Caminul are numeroase exemple de batrani care au venit in stadii avansate de degradare si care, prin ingrijire atenta, au fost adusi la un nivel corespunzator. Atentia constanta, terapia ocupationala, mediul sanatos si impecabil si asistenta de specialitate fac minuni in starea fizica, dar si mentala, a seniorilor care vin la acest camin. In plus, personalul caminului particular se va implica in organizarea pentru petrecerea sarbatorulor de nume, de varsta, de Paste sau Craciun cu mese festive, servicii religioase, cadouri sau concerte de muzica ori colinde. 

Rezidentii caminului particular isi traiesc vietile in mod independent, dar sunt extrem de bine ingrijiti intr-o atmosfera in care nevoile lor sunt puse intotdeauna pe primul loc. Perioada de rezidenta poate sa varieze de la doar cateva zile pana la mai multi ani in functie de nevoile si dorintele varstinicilor si familiilor acestora. Pentru mai multe detalii si o oferta de preturi personalizata vizitati pagina de preturi de pe site-ul caminului particular.

Powered by SEOmonitor