SEO Monitor incheie anul in acorduri de Orkestra

Sezonul Fall – Winter Orkestra incheie intr-o atmosfera de sarbatoare, specifica jumatatii lunii decembrie, un an plin de provocari pentru blogosfera romaneasca in care SEO Monitor a pus la bataie, cu ajutorul a numerosi sponsori, premii de peste 200.000 de lei.



Editia de toamna Orkestra a fost castigata de Dana Lalici, intrand in posesia marelui premiu oferit de Lensa. Premii extrem de atractive au fost puse la bataie si de ceilalti sponsori ai acestei editii: AlecoAir, AtasLighting, ,Covera, Art Décor, ABD Computers, Strada IT, Best Kids, Erfi, Idea Plaza, Magazinul de Masinute, Noriel si Noriel Bebe, Kalapod, Miniprix, Secundar, SevenSins, TinaR, Aerotravel, Biciclop, BileteAvion, Dentfix, FloricuDrag.ro, Hanora.ro, Philips, Marvin WineShop, Promotion.eu, Radacini, Express Cleaning, Tocmai.ro si Total Pro Beauty.



Peste 500 de bloggeri si-au incercat talentul in cel putin una din cele 3 editii din 2014 de Orkestra, iar efortul lor a fost sustinut de cei peste 70 de sponsori  cu ajutorul carora SEO monitor  a oferit cele mai consistente premii intr-o astfel de competitie.



Avand ca scop declarat sustinerea blogosferei romanesti, Orkestra este un proiect ce a luat startul in primavara acestui an cu Spring Orkestra “motorizata” de premiul cel mare, o masina Dacia Logan, a continuat prin arsita verii cu Summer Orkestra, ce a oferit ca mare premiu o reconfortanta vacanta in Grecia castigatorului editiei, si culminand cu editia de toamna-iarna cu marele premiu in valoare de 3800 lei. Peste 400 de premii in bani si produse in valoare de peste 205.000 lei au fost oferite de sponsori in cele 3 editii.



Ambasadorii editiei Fall-Winter Orkestra au fost Dana Rogoz, un nume tot mai apreciat ca fashion-blogger, dincolo de prezenta foarte cunoscuta de pe micul ecran si Imperator, cunoscut in mediu online ca o sursa importanta de recomandari turistice, de locuri inedite pe care sa le descoperi in urmatoarea vacanta de vis.



Orkestra a fost sustinuta si in aceasta editie de partenerii sai Zile si Nopti, Comunicate de Presa, Atelierul de cuvinte, ProKreative, Appnor, DPD Romania si trattoriabelvedere.ro precum si de bloggerii sustinatori ai editiei: Dana Lalici, Cristina Tenu, Marius Mandache, Cristina Lincu, Aniela Deby si Valerica Oprisanu.



Dincolo de premii si provocari inedite lansate pe durata concursului, Orkestra a insemnat in primul rand continut de calitate adus prin articolele inscrise in competitie si generarea a unui volum semnificativ de semnale sociale  si vizite pentru brandurile promovate in campaniile propuse.



SEO monitor promite si pentru 2015 numeroase provocari lansate blogosferei romanesti in care Orkestra isi va cauta noi partituri pe care sa le propuna celor ce au facut din scris o pasiune si chiar o profesie.



 



Powered by SEO monitor