SEO, aliatul de incredere al afacerii tale online

Continutul de calitate al blogului sau site-ului tau personal te poate propulsa direct in primele rezultate ale unei cautari pe Google. Expertii din spatele website-ului E-advertising.co (agentie de publicitate online) cred in puterea continutului de calitate, original si mereu actualizat. Experienta de peste 6 ani in domeniul marketingului online, precum si numarul mare de clienti (peste 700) ii recomanda ca fiind unii dintre cei mai mari jucatori de pe piata din Romania, opiata ofertanta si cu posibilitati enorme de exploatare.

Compania ofera servicii complexe tuturor clientilor. SEO este specialitatea E-Advertising depeste sase ani si garanteaza cel mai mare randament cand vine vorba de banii investiti, cat si de efectele campaniei, care sunt vizibile si de lunga durata.De asemenea, daca doriti sa va asigurati o comunicare continua si eficienta cu clientii dumneavoastra, in gama de servicii E-Advertising se regaseste si Email Marketing-ul. Daca doriti sa va mariti vanzarile, compania va poate asigura o administrare eficienta a campaniilor de tip AdWords.

Si pentru ca traim in era in care Social Media face parte atat din viata personala, cat si din cea profesionala, prezenta online pe site-urile sociale este cruciala. Practic, daca nu va faceti simtita prezenta si in acest tip de mediu, sunteti un jucator minor sau chiar nul, lipsit de identitate.

Inca de cand a aparut ideea de SEO, adica nu dupa mult timp de la „facerea Internetului”, s-au emis tot felul de teorii sau strategii cu privire la modul in care ar trebui sa apara continutul pe Internet. Multe voci au fost impotriva publicarii continutului in mod gratuit pe Internet, altii au afirmat ca acest lucru va revolutiona intreaga piata media si nu numai. In prezent, inca mai exista conflicte mocnite pe aceasta tema, dar fara mari repercursiuni in evolutia online. Si pentru ca vorbim despre evolutie, SEO castiga tot mai mult teren, indiferent ca este vorba despre continut gratuit sau lasat la liber largului public.

Asadar, indiferent de strategia pe care o adoptati, SEO va este oricand de ajutor. Mai jos veti putea gasi cateva sfaturi de baza, care va vor putea ajuta in crearea unui site puternic si cu autoritate.

1.      Continut diversificat

Daca veti publica articole de dimensiuni reduse, fara o minima documentare sau plate, lipsite de orice idee de stil, nu veti reusi niciodata sa captati atentia publicului. Cu toate acestea, este de recomandat sa nu cadeti nici in plasa supraincarcarii cu continut, pentru ca acesta poate deveni foarte usor irelevant. Se recomanda moderatia, cu textul care va acoperi mai mult de jumatate din continut, insotit in rest de diverse alte forme precum continut audio sau video. Amintim infograficul, care a inceput sa atraga tot mai mult atentia unui segment larg de public, datorita caracterului sau, care transforma informatia greu de digerat intr-o adevarata poveste vizuala.

2.      Informatie relevanta

Google recompenseaza continutul original si bine documentat. De aceea va recomandam sa acordati o mare importanta nu numai scrierii de continut, cat si documentarii acestuia. Exista extrem de multe resurse online, dar si offline care va pot ajuta in acest demers. Trebuie doar sa faceti apel la putina rabdare, pentru ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

3.      Site usor de navigat

Un site cu un design curat va va asigura o navigare usoara, in orice punct al acestuia, fara link-uri nefunctionale, care sa va trimita pe alte site-uri sau care sunt invadate de reclame de tip Pop-up (din pacate, multe site-uri care sunt considerate a fi de tip quality mai apeleaza la aceasta stratagema, care de cele mai multe ori poate avea un efect negativ raportat la numarul de utilizatori).

4.      Fara minciuni, fara pixeli morti

Nu puneti titluri mincinoase sau bombastice, nu promiteti marea cu sarea, pentru ca aceasta practica este considerata a fi una ce tine de domeniul Black Hat SEO, care este un mare NU pentru viitorul afacerii, denumirea mai exacta a acestei practici avand denumirea de clickbait. De asemenea, puneti accent pe calitatea continului vizual. Nimeni nu va fi incantat de o calitate indoielnica a imaginilor, mai ales acum cand suntem in plina revolutie 4k.

5.      Cunoaste-ti publicul!

Metamorfoza online aadus cu sine si segmentarea publicului tinta. Acesta nu mai poate fi la fel de usor reperat, pentru ca este tot mai divers si cu gusturi radical diferite. Alegeti-va o nisa pe care sa va centrati, nu incercati sa va adresati unui public larg, pentru ca veti pierde din start.

In concluzie, nu va dati in laturi de la a experimenta, puneti accent pe creativitate, permiteti-va sa fiti si extravaganti, dar nu mai ezitati sa apelati din cand in cand si la ajutorul unui specialist. Nu uitati, e-advertising.co va sta la dispozitie in orice clipa!

servicii SEO firma SEO advertising