Secretul celor la moda: imbracaminte si incaltaminte ieftina de la miniPRIX

Cum ar fi sa intampini vara cu o garderoba noua care sa te coste sub 200 de lei? La miniPRIX este foarte posibil si un buget mic iti ofera multe posibilitati, pentru ca miniPRIX ti-a pregatit o colectie noua de balerini cu preturi incepand de la 19 lei, haine de primavara-vara, dar si o modalitate prin care poti sa obtii un discount de 40%. 

miniPRIX este un magazin online de incaltaminte perfect pentru cei care pun pret pe calitatea produselor si nu pe brandul atasat acestora. Aici gasesti pantofi cu talpa joasa, pantofi cu toc, pantofi din piele intoarsa sau din material textil, pantofi pentru ocazii speciale, toate la un pret foarte bun. Este si foarte usor sa alegi pentru ca poti folosi filtrele motorului de cautare pentru a alege culoarea favorita, marimea pe care o doresti, categoria de pret si vezi imediat ce este pe stoc. 

Daca nu stiai, pentru utilizatorii de telefoane mobile, miniPRIX a lansat si o aplicatie prin intermediul careia poti sa faci cumparaturi mai repede dar si mai ieftin. Downloadeaza aplicatia miniPRIX si urmareste reducerile - vinerea miniPRIX organizeaza 'Happy Friday Afternoon' si acorda minim 20% reducere pentru orice comanda plasata prin intermediul aplicatiei. 

Nu uita ca pe miniPRIX gasesti si produse Cosmetice, Electronice, Electrocasnice precum si produse din categoriile Casa, Gradina, Masina, Carti si Arta. Practic, poti sa iti faci aproape toate cumparaturile de care ai nevoie printr-o singura comanda. 

Rezerva-ti chiar si vacanta prin miniPRIX si beneficiezi de un discount de 30% la articolele de incaltaminte si imbracaminte preferate. La miniPRIX ai numai avantaje plus o gama noua de haine pentru tine si familia ta. Le gasesti online, dar si in magazinele noastre. Te asteptam pe site sau pe aplicatia de mobil miniPRIX la purtator. 

Powered by SEO monitor