Salterra – asigurarea unui somn sanatos si odihnitor

Salterra este un aliat de  incredere pentru un somn cat mai linistitor.

Eficienta orelor de somn si calitatea produselor destinate somnului sunt direct proportionale. Pentru ca Salterra stie acest lucru, pune la dispozitia clientilor sai un site si un showroom multibrand cu produse verificate de cea mai buna calitate. Colectia Salterra reuneste branduri din grupul Pikolin, liderul european in productia de saltele, fiind completata de o gama larga de produse fabricate in Romania: pilote, perne, asternuturi, saltele. 

Relaxarea si sanatatea corpului depind de pozitia adoptata in timpul somnului, motiv pentru catre clientii trebuie sa acorde mai multa atentie saltelei si pernei alese, materialelor din care sunt realizate asternuturile, si nu sa prioritizeze forma patului. O saltea de calitate asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului si creste numarul orelor de somn odihnitor. 

Salterra ofera si consultanta in alegerea produselor necesare unui somn intr-un pat primitor si relaxant, dar si sfaturi pentru un stil de viata mai sanatos. Starea corpului uman depinde mult de felul in care acesta se odihneste, dar si de dieta si exercitiile fizice realizate. 

Recomandarile generale sunt: alegerea unei saltele nu prea moi, dar nici prea rigide, selectarea asternuturilor din bumbac cu cat mai putine cusaturi, iar pentru cei care sforaie, inaltarea saltelei in partea superioara a patului, folosirea mai multor perne sau dormitul pe o parte, astfel incat caile respiratorii sa aiba o pozitie cat mai corecta si, deci, sa fie evitat sforaitul. 

De asemenea, produsele pentru dormit trebuie innoite periodic: "Durata medie de utilizare a unei saltele este de 7-10 ani, iar a unei perne de maximum 2 ani. Este foarte important pentru consumator sa stie ce alege, sa stie cum sa aleaga si sa aiba cat mai multe optiuni intr-un singur loc – aceasta este linia pe care am construit oferta Salterra", afirma Marcela Moss, Director General Salterra.

Pentru ca produsele Salterra sa fie si mai accesibile si mai tentante pentru consumatori, pana la sfarsitul lunii septembrie sunt programate reduceri de pana la 50% pentru o gama variata de produse pentru dormit. Dintre acestea, cele mai importante sunt reducerile la saltele, astfel incat clientii sa beneficieze de un somn cat mai relaxant, dar si reducerile la pilote, caci, odata cu venirea toamnei, temperaturile scad. 

Despre Salterra 

Salterra este un magazin multibrand specializat in produse destinate somnului: saltele, somiere, pilote, perne, protectii saltea, asternuturi. In luna martie a acestui an, compania a deschis magazinul online salterra.ro, iar din mai clientii din Bucuresti pot testa produsele din colectia Salterra in showroom-ul din America House, Bd Nicolae Titulescu, nr.4, etaj1. Colectia Salterra include produse destinate somnului de cea mai buna calitate, realizate in Romania sau importate din Spania si Franta.

Powered by SEO monitor