Rucsacul - varianta versatila pentru mamici si bebelusi, de la Papa Bebe

Inca de dinainte de venirea pe lumea a unui bebelus parintii se pregatesc temeinic cu tot felul de produse, achizitii menite sa usureze munca unui adult. Printre altele, un rucsac poate fi indispensabil. Unii il stiu dupa denumirea de geanta bebelusului. Intr-o varianta mai versatila, un rucsac practic si compact veti regasi la Papa Bebe.

Papabebe.ro este e-shop de nisa pentru produsele destinate bebelusilor si mamelor. Acestea sunt atent alese, din gama celor practice, compacte, sigure pentru cresterea si ingrijirea celor mici. Este importanta grija acordata fiecarui detaliu, preocuparea pentru materialele din componenta produselor, dar si cum poate fi optimizat timpul dedicat unor task-uri. Iata ca produsele regasite la Papa Bebe sunt utile si corespund cu astfel de cerinte. Printre acestea se numara si rucsacul.

Rucsac pentru mamici si bebelusi

Un rucsac bebelusi trebuie sa fie suficient de incapator si compartimentat practic. In varianta propusa de Papa Bebe vorbim despre un rucsac compact, ideal la plimbari sau chiar si in calatorii. Atunci cand plecati de acasa trebuie sa va asigurati ca aveti la indemana sticle de lapte, schimburi, produse de igiena, iar acestea sunt doar cateva din acele produse must-have.

Un rucsac ca acesta va ajuta sa fiti parinti practici. Poate fi purtat in doua moduri, in  mana sau pe umar, ceea ce face sa devina o geanta potrivita pentru mama sau un rucsac indemanos pentru orice tata.

Datorita unor detalii bine gandite, este un rucsac distinct de tot ce veti gasi pe piata de profil. Asta pentru ca are buzunare interioare captusite pentru a mentine mancarea la nivel termic optim, este waterproof, iar interiorul este complet acoperit de material care nu absoarbe mirosurile atat de usor sau petele si lichidele.

Oferte de la Papa Bebe

Fie ca sunteti proaspat parinti sau deja cu experienta, oricand este timpul potrivit sa descoperiti noi produse utile. Iar Papa Bebe vine cu oferte. Pentru toate etapele de crestere ale bebelusilor, dar mai ales pentru cea de diversificare, descoperiti aici produse utile de care orice mama are nevoie.

Pentru ca se va focusa pe bebelus si nu pe detalii, are nevoie de boluri multifunctionale, antivarsare, de tacamuri baby friendly. Acestea sunt la un click distanta, parte dintr-o gama diversificata de produse, alaturi de articole de igiena pentru cel mic sau jucarii pentru acesta.

Comenzile sunt posibile online sau telefonic.

Contact:

contact@papabebe.ro

0755161298

papabebe.ro