Rochii XXL asortate cu orice ocazie

Orice femeie vrea sa se simta cea mai frumoasa din incapere cand merge in oras. Fidel misiunii sale de a intrece asteptarile clientelor sale, siteul FashionAgenda.ro prezinta in aceasta primavara haine cu stil pentru orice ocazie, de la topuri din dantela si pantaloni simpli sau cu imprimeu, pana la rochii XXL.



Moda actuala favorizeaza un corp extra-subtire, cu talie mica si picioare subtiri, asa incat modelele pentru marimi mari sunt greu de intalnit. Daca adaugam si faptul ca pozele nu reflecta intotdeauna forma corpului manechinelor de pe site, devine foarte complicat sa gasim rochii XXL potrivite. Insa pe FashionAgenda, imbracamintea cu marimi mari are locul ei. Croieli flatante, materiale suprapuse care rotunjesc silueta, decoltee adanci, aceste rochii  masura XXL scot in evidenta feminitatea si sarmul purtatoarelor, indiferent de forma corpului lor. Modelele de rochii pot fi purtate la ocazii speciale cum ar fi petreceri, nunti sau orice alt eveniment care necesita vestimentatie ceva mai formala. Unele dintre rochii au maneci lungi, iar altele au umerii goi, asa incat fiecare femeie se poate simti bine in corpul ei si in rochia preferata. Combinatia de materiale face ca accesoriile sa nu joace neaparat un rol important, lasand forma naturala a siluetei sa atraga toate privirile. Aplicatiile din dantela dau un aer romantic si feminin tinutelor, iar sliturile inalte si decupajele lasa la vedere cele mai atragatoare zone ale corpului. Culorile sunt variate, de la bleu la alb sau negru.



Pe Fashionagenda.ro poti gasi o gama variata de haine pentru toate anotimpurile, la preturi pentru orice buzunar. Fiecare produs vizionat iti aduce cateva sugestii in plus pentru combinatii reusite. Poti cumpara din numai cateva click-uri o intreaga garderoba: pantaloni, fuste, rochii, topuri, dar si geci, pulovere si accesorii sau pantofi. Iar daca iti plac si vrei sa le recomanzi si altora, ai o sectiune dedicata prezentarii tale. Livrarea se face in toata tara prin curier, dar si international, in toata Europa. Orice produs se poate returna in maxim 14 zile lucratoare si se poate solicita inlocuirea lui sau returnarea banilor. Fashionagenda.ro este un site pentru femei care isi doresc mereu mai mult si care nu isi refuza micile placeri ale vietii.



 



Powered by SEO monitor