Reduceri speciale pentru copilul tau de la Bebelas.ro

Bebelas.ro va asteapta cu reduceri de pana la 20% la produsele Chipolino din care puteti alege carucioare de calitate sau un scaun auto pentru bebe, dar si cu saltele de diferite marimi si modele cu preturi incepand de la 68 de lei.



Bebelas.ro este unul din cele mai populare magazine online cu produse pentru bebelusi, fiind recunoscut pentru termenele excelente de livrare, suportul foarte bun pentru clienti si gama foarte larga de produse. Conform unui studiu intern Bebelas, 96.88% din persoanele care au cumparat cel putin o data de la Bebelas.ro ar recomanda magazinul prietenilor si cunoscutilor.



Bebelas.ro iti aduce articole esentiale pentru copilul tau. Poti gasi patuturi si tarcuri, dar si saltele de toate dimensiunile sau lenjerii de patut special create pentru bebelusi. Aici vei gasi si scaune auto pentru copii cu greutatea intre 1 si 36 de kg, precum si inaltatoare auto sau accesorii de scaune auto. Preturile sunt foarte bune si aproape pentru fiecare produs poti sa alegi nuanta de culoare pe care o doresti.



Magazinul online ofera si o gama foarte larga de caruciore pentru copii, produse pentru camera copilului sau siguranta copilului precum si o serie intreaga de jucarii pentru orice varsta, de la copii de cateva luni si pana la cei mari care au crescut si sunt interesati de jocuri de logica sau de imaginatie.



Sa cumperi produse pentru copii nu este tocmai usor asa ca echipa de suport Bebelas.ro este intotdeauna la dispozitia ta pentru a iti oferi informatii suplimentare sau pentru a te ajuta sa plasezi o comanda. Produsul comandat de tine care are o valoare mai mare de 400 de lei beneficiaza de transport gratuit, sau oricate produse cu un transport maxim de 20 Ron, si orice produs poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare fara sa fie nevoie sa invoci vreun motiv. Ti se ofera cele mai avantajoase conditii astfel incat tu sa comanzi usor si cu incredere.



Nu uita si de promotiile aflate in desfasurare. Pe langa reducerile de pana la 20% la produsele Chipolino, Bebelas.ro iti ofera sute de produse utile pentru tine si bebelusul tau cu reduceri importante. Printre produsele aflate la oferta vei gasi jucarii, prosoape, saci de dormit, marsupii, termometre, saltele si multe altele.



Despre Bebelas.ro



Bebelas.ro este unul din cele mai mari magazine online dedicate produselor pentru copilul tau. Comercializand mii de produse de la peste 30 de branduri diferite si oferind servicii de suport de cea mai buna calitate, Bebelas.ro este ajutorul tau de incredere in cresterea unui bebelus sanatos si fericit.



Powered by SEO monitor