Reduceri de pana la 50% la jocuri si jucarii de la Noriel de 1 iunie

Cu ocazia zilei de 1 iunie, ziua copilului, Noriel ofera reduceri de pana la 50% la o selectie speciala de jocuri si jucari. 

Daca i-ai promis o tricicleta, o bicicleta sau o jucarie speciala de 1 iunie atunci colectia speciala de jocuri si jucarii de la Noriel trebuie sa fie primul loc in care sa cauti, mai ales ca vei putea beneficia de reduceri de pana la 50%.  

Noriel a fost intotdeauna alaturi de parinti si de cei mici cu cele mai inovatoare jocuri si jucarii din lume aduse in Romania la preturi foarte bune. Pentru ziua speciala de 1 iunie magazinul online ti-a pregatit o serie de jucarii de exterior, papusi, plusuri, figurine, jocuri creative pentru copii intre 3 si 12 ani sau chiar mai mari. Cei mici isi vor gasi personajele preferate in jucarii Angry Birds, Dragons, Puffy Pets, si multe altele. Usor de gasit si clasificate in functie si de pret, jocurile si jucariile de la Noriel stimuleaza creativatea si cheful de joaca al celor mici. 

Magazinul online Noriel este alegerea perfecta pentru a comanda un cadou de 1 iunie daca nu ai timp sa mergi prin locatiile fizice Noriel. Poti alege rapid tipul de joc sau jucarie dorit in functie de buget, varsta copilului sau brand si poti plati imediat cu cardul online sau ramburs in momentul in care ti se livreaza coletul.  Anul acesta 1 iunie pica intr-o zi de duminica, iar pentru a evita sa umbli prin mall-uri si sa stai prin trafic poti sa comanzi chiar acasa jucariile dorite. 

Noriel este unul din cele mai mari magazine online de jocuri si jucarii din Romania, oferind o gama foarte larga de articole de inalta calitate pentru copii de toate varstele si pentru orice tip de buget. De 1 iunie va asteptam cu drag si suprize placute pe www.noriel.ro 



Powered by SEO monitor