Ramona Badescu tine publicul feminin la curent cu noutatile in lumea fashion

 

 

Ramonabadescu.ro, cunoscut eshop dedicat exclusiv publicului feminin, aduce in atentia celor interesate articole vestimentare diverse. Toate acestea se supun noilor tendinte in fashion astfel incat pasionatele de nou sa fie mereu la curent cu ce este in voga. In materie de tipuri de tinute sunt regasite aici atat cele elegante, rochii, cat si cele smart casual, chic.

Festive Collection

O recenta colectie aduce in atentia publicului tinute festive, comode si atractive. Este vorba de seturi de doua piese, in variante diverse, de la bluza sport cu inchidere in fermoar si pantaloni, pana la seturile cu bluza pana in talie. Acestea sunt realizate din catifea, material potrivit pentru sezonul rece. Sunt nuante diverse puse si mai mult in evident gratie sclipiciului.

All white, nude, tonuri de rosu sau albastru fac parte din aceasta colectie.

Fasul, inca in tendinte

Fasul este in continuare in trenduri. Descoperim la https://ramonabadescu.ro/ seturi de acest gen, perfecte in mod special pentru femeile active si moderne. Inseamna un look versatil si in acelasi timp unul adaptat pentru ca indiferent de momentul din zi, o astfel de tinuta sa fie una potrivita.

Seturi cu doua piese sau chiar si trenchuri din fas sunt regasite aici.

Rochii elegante

In continuare parte din colectiile de la Ramona Badescu sunt rochiile elegante, cele perfecte pentru domnisoare de onoare si nu numai. Inovatia cu care acest brand vine tine de materialele fluide, cele elastice, ce se potrivesc oricarei siluete. Mare parte din rochiile regasite aici sunt marimi universale si nu impun restrictii legate de tipul de silueta.

Rochii lungi, croiuri seducatoare sunt un rezumat al tipologiilor de tinute regasite aici.

Livrare internationala

Cele interesate de articolele vestimentare parte din catalogul acestui brand pot vizita locatia, magazinul fizic sau se pot baza pe avantajele online-ului. In acest caz, este posibila si livrarea internationala. Varietate de marimi, de culori, dar si de tipuri de articole vestimentare fac ca acest eshop sa ramana in topul preferintelor publicului feminin si in 2021. In plus, preturile sunt accesibile pentru toata gama de produse.

Contact:

Arges, Stefanesti, strada Aleea Linistii, numar 137A

0771 127 679 / 0751 355 989 / 0762 812 854