Psihoterapeut Daniel Ivan - sedinte pentru dezvoltare personala si rezolvarea starilor anxioase

A cere ajutor nu va fi niciodata o rusine, in special daca starea psihica este cea care da batai de cap. Oamenii din secolul 21 se confrunta cu fel si fel de probleme pe care nu le pot depasi la timp. Atunci cand toate aceste probleme nerezolvate se aduna, apare sentimentul de anxietate, de panica si frustrare poate, pentru ca fiecare la randul sau se poate simti depasit de situatie. Amanarea unor rezolvari ale problemelor face ca acestea sa escaladeze pana in punctul in care omul cedeaza.

Oricine poate trece prin astfel de stari, chiar si cunoscutii tai, chiar si tu. Nimeni nu este singur in acest carusel de emotii si stari, important este sa stii cand sa ceri ajutorul si cui. Poate cei cunoscuti nu vor intelege cu adevarat ce simti si prin ce treci, considerand o exagerare. Poti cere ajutorul de specialitate la un cabinet de psihoterapie din Bucuresti de exemplu. Un expert in domeniu care te poate ajuta sa intelegi prin ce treci este Daniel Ivan care poate deveni psihoterapeutul starilor tale de bine.

Cum te ajuta un psihoterapeut?

Vizita sau sedintele de psihoterapie nu mai sunt un subiect tabu si oamenii din acest secol au inteles in mare parte importanta unei astfel de sedinte si cum te poate ajuta. Un psihoterapeut precum Danielivan.ro nu este persoana care bate din palme si rezolva probleme.

Este cel care stie ce sa intrebe si cum sa ajunga la miezul problemei astfel incat sa vezi de unde a pornit trauma ta si ce a declansat starile actuale. Care a fost acel trigger si din ce motiv. Deseori oamenii tind sa dea vina pe anumite probleme minore care s-au intamplat recent si considera ca aceea este cauza, iar cand acest element problematic dispare nu inteleg de ce starea de tristete si neputinta ramane.

Este strict din cauza faptului ca trauma este una foarte veche, aparuta intr-un moment al vietii pe care poate crezi ca l-ai sters cu buretele, dar el inca este acolo. De la momentele de cumpana din trecut apar toate celelalte situatii problematice. Daniel Ivan este cel care te poate ajuta sa descoperi toate aceste lucruri si te poate invata cum sa le depasesti si mai important cum sa iti gestionezi emotiile. La sedintele de terapie oamenii lucreaza si pe partea de dezvoltare personala, unul dintre principalele aspecte care ajuta la vindecare.

Important este sa stim sa cerem ajutorul la timp pana sa ne doboare anxietatea, panica si depresia. Acceseaza site-ul www.danielivan.ro si descopera mai multe informatii, iar mai apoi poti stabili o programare online cu acesta.

Contact:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

danielivan.ro