Protectie mai eficienta, cu mastile medicale de la Coneltex

 

Toate predictiile ce privesc instaurarea unui nou val de cazuri de persoane infectate cu COVID par a se adeveri de la o zi la alta. Desi autoritatile ne indeamna inca din martie sa respectam anumite reguli pentru a preveni raspandirea virusului, se pare ca ne indreptam usor spre situatia in care ne aflam la inceputul pandemiei.

Masca de protectie faciala a devenit un accesoriu pe care il purtam obligatoriu in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Insa, in ritmul in care evolueaza pandemia, nu putem exclude varianta ca pe viitor sa devina obligatorie si in spatiile deschise.

Trebuie sa ne protejam si trebuie sa o facem corespunzator. Nu orice masca de protectie din comert este neaparat si eficienta impotriva virusului. Daca purtam o simpla masca din bumbac, nu este suficient. Materialul din care trebuie sa fie confectionata masca trebuie sa fie suficient de dens si prevazut cu filtru de protectie pentru o adevarata protectie.

Coneltex realizeaza masti de protectie M100, clasa I

Pentru ca mastile importate din China nu ofera eficienta pe care ne-o dorim impotriva virusului, era necesar sa gasim alte variante. La acest lucru s-a gandit si echipa Coneltex in momentul in care a hotarat sa inceapa productia de masti medicinale proprii.

Cei interesati sa achizitioneze masti medicale de la CONELTEX trebuie sa stie ca acestea sunt realizate dintr-un material extrem de dens, aproape impermeabil si sunt prevazute cu un filtru de protectie mult mai gros decat cel pe care il intalnim la mastile importate din China.

Avand propria fabrica in care produce aceste masti, Coneltex poate fi considerat un aliat de baza in lupta impotriva pandemiei actuale. Chiar daca stocurile de masti existente in Romania se epuizeaza incet incet, avem siguranta ca un producator autohton ne poate furniza necesarul de masti in timp record.

Coneltex pune la dispozitia clientilor sai seturi a cate 50 de bucati de masti de protectie la pret promotional. Daca e sa analizam cu atentie raportul calitate - pret, vom realiza ca avem toate avantajele de partea noastra daca optam pentru aceste masti. Ne putem proteja pe noi, dar si intreaga familie achizitionand un astfel de set de masti.

Mai multe detalii se regasesc direct pe site-ul oficial - coneltex.ro.