Promotia de sarbatori iti aduce masaje/ termocuverta GRATIS si pana la 25% reducere la Fitness, Body



De Sarbatori, BodyExprim te ajuta sa alegi cel mai frumos cadou. Pe langa discountul de pana la 25% din pretul unui abonament, primesti cadou din partea Mosului:



1 masaj/ termocuverta gratuit pentru abonamentul cu valabilitate 1 luna,

3 masaje/ termocuverta gratuite pentru abonamentul cu valabilitate 3 luni,

6 masaje/ termocuverta gratuite pentru abonamentul cu valabilitate 6 luni,

12 masaje/ termocuverta gratuite pentru abonamentul cu valabilitate 12 luni.



Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem cele mai noi si  atractive activitati. De aceea va invitam sa incercati o clasa unica in Romania, AERIAL YOGA in cadrul careia, cu ajutorul hamacului veti invata sa pierdeti contactul cu solul si sa va cunoasteti propriul corp. Distractia si voia buna sunt  intotdeauna prezente la clasele autorizate de ZUMBA iar  aventura isi face aparitia in cadrul lectiilor de Spinning. Antrenori de exceptie va vor invata sa dansati sau sa va atingeti obiectivele in sala de fitness iar senseii sunt pregatiti sa va introduca in tainele artelor martiale.

Indiferent daca sunteti romantic, energic, nerabdator, timid sau sociabil, cu siguranta veti gasi o activitate care sa vi se potriveasca si care sa contribuie la sanatatea dumneavoastra fizica si psihica.

Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Sarbatori  cu sanatate!

promotii fitness aerobic zumba spinning bodybuilding