Promoții și noi produse în magazinul online Liloo

Liloo, unul din puținele magazine online din România cu prețuri “de fabrică” pe segmentul articolelor de îmbrăcăminte pentru copii, a pregatit pentru luna iunie numeroase promoții și o creștere a gamei de produse prezente pe site.



Un body pentru copii cu mânecă scurtă și imprimeu albinuță la doar 8,99 lei, un set de pijamale de primăvară-toamnă cu imprimeu la doar 17,99 lei sau o bavețică cu imprimeu pentru pitici la doar 3 lei sunt doar câteva din produsele oferite la prețuri promoționale în aceasta perioadă de magazinul online Liloo.



Cu o gamă de produse în continuă creștere, Liloo oferă produse fabricate în România, conform standardelor EU, folosind materiale textile de cea mai bună calitate și o croială dezvoltată “in house”. Hainele Liloo sunt special concepute pentru a oferi celor mici confortul de care au nevoie in primii ani de viață și, în același timp, de a a asigura parinților un mod simplu și rapid de a-i îmbrăca și dezbrăca chiar și în cele mai solicitante momente.



Practic, pe Liloo găsești tot ce ai nevoie pentru bebeluși sau pentru copii de până la 10 ani: body-uri cu mânecă scurtă sau lungă, scutece lavabile, maiouri, pijamale de vară sau de iarna, pantaloni, tricouri, bluze și păturici.



Discounturi speciale și promoții exclusive sunt rezervate celor ce au dat like paginii de Facebook www.facebook.com/hainute.liloo, acesta fiind și un mod simplu și sigur de a fi la curent cu ultimele noutăți de pe site-ul liloo.ro.



Alege produsele dorite de pe site și coletul ajunge rapid la tine prin poștă sau curier, iar daca iți este teamă că poate mărimea nu se potrivește, poți beneficia de politica de returnare a magazinului ce iți permite ca în decurs de 20 de zile de la primirea comenzii să poți returna produsele și eventual să le înlocuiești cu o mărime mai mare sau mai mică.



Pentru luna Iunie, magazinul Liloo pregătește numeroase promoții atractive, pe site sau pe pagina de Facebook precum și o listă întreagă de noi produse ce își vor face loc în rafturile virtuale ale magazinului. În plus, orice sugestie din partea părinților este bine venită, echipa Liloo încurajând clienții să își exprime părerile și ideile prin intermediul formularului de contact. Având în spate propria fabrică de producție, Liloo poate să aducă rapid în magazine noi modele sau produse pe care clienții și le-ar dori.



Cu o echipa ce are o vastă experiență în industria textilă, Liloo pune accent în primul rând pe calitate, folosind materie primă de la furnizori atent selectați și bazându-se pe o echipa proprie de creație a articolelor de îmbrăcăminte.



Powered by SEO monitor