ProfiArt, profesionistii pasiunilor tale

Profiart.ro este un magazin online de accesorii utile pentru toti cei care iubesc pictura, desenul, sculptura, craft-ul, obiectele decorative hand-made sau mozaicurile.



ProfiArt este sursa perfecta pentru accesoriile necesare confectionarii decoratiunilor de Craciun, pentru obiectele din mozaic de sticla sau pentru accesorii necesare picturii, sculpturii si aerografierii. Tot aici, se pot gasi numeroase modele de stickere de perete pentru personalizarea peretilor din orice camera.



Daca te intereseaza arta hand-made si ai o idee pentru o pictura aparte sau pentru un obiect confectionat de tine, probabil ca nu ai gasit prea repede toate instrumentele de care ai nevoie. Pentru creativii care vor toate obiectele dedicate hobby-ului lor intr-un singur loc, ProfiArt ofera o serie de accesorii si obiecte utile lucrului hand-made, atat pentru copii, cat si pentru adulti.



Stickerele de perete sunt repozitionabile si sunt decoratiunea perfecta pentru camera copiilor sau a adultilor care au nevoie sa-si creeze un spatiu personal in dormitor sau camera de lucru. Stickerele sunt colorate, haioase si foarte potrivite pentru crearea unei atmosfere de relaxare si intimitate.



Tot pe ProfiArt se pot gasi obiecte unicat create din piese auto, un cadou inedit si fascinant pentru oricine este interesat de obiectele unice sau de arta contemporana.



Cei care sunt pasionati de desen vor gasi pe ProfiArt.ro cea mai mare varietate de obiecte utile pentru hobby-ul lor, fie ca este vorba despre desen artistic sau desen tehnic. Dintre accesoriile cele mai importante pentru desen, se vor gasi aici blocuri si caiete de desen (inclusiv pentru tehnica uda), hartii si cartoane speciale, seturi de caligrafie si tusuri, dar si markere, accesorii COPIC sau instrumente de scris.



Daca aveti un prieten interesat de hand-made si craft, veti putea sa ii alegeti cadoul perfect de Craciun: un voucher cadou ProfiArt, cu preturi cuprinse intre 100 si 500 de lei, pentru a-l lasa pe el sa-si aleaga accesoriile de care mai are nevoie.



ProfiArt reprezinta un magazin specializat de accesorii neccesare pentru hobby-urile creative si raspunde atat la nevoile copiilor care au ore de desen sau lucru manual, cat si la nevoile adultilor care se ocupa cu desenul, sculptura, decoratiunile sau arta contemporana.



Clientii pot comanda produsele online sau pot vizita unul dintre magazinele fizice din Bucuresti sau Cluj Napoca (Art & Hobby Center Grivita, respectiv Art & Hobby Center Cluj).



Pentru transportul unei comenzi mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit; comenzile vor fi trimise prin curierat rapid in ziua respectiva daca comanda a fost facuta pana in ora 15.00, respectiv in ziua urmatoare daca s-a facut comanda dupa aceasta ora.



Plata coletului se poate face atat numerar (la livrare sau la ridicarea personala a coletului din magazinul Art&Hobby Center), cat si cu cardul sau prin ordin de plata.



Powered by SEO monitor