Procedura de implant de par prin tehnica Q-FUE, in cadrul clinicii de prestigiu Dr. Felix Hair Implant

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de procedura de implant de par pot apela la clinica Dr. Felix Hair Implant, din capitala. Aici vor avea parte de servicii de inalta clasa si de tehnica aplicata Q-FUE, ce vine la pachet cu avantaje multiple. Iata despre ce este vorba.

 

Implantul de par, procedura ce va ajuta sa recastigati un look intinerit

 

Cei care isi pierd timpuriu podoaba capilara vor regasi in procedura de implant de par o modalitate mai eficienta de a corecta aspectul. Diferenta este marcanta, cum este si starea pacientului, frustrat de pierderea parului inca din tinerete. Spre deosebire de alte metode, implantul de par este o solutie eficienta pe termen lung.

 

Prin tehnica Q-FUE pe care echipa de medici din cadrul clinicii ​​Dr. Felix Hair Implant o folosesc, pacientii vor avea avantaje multiple. Vorbim despre posibilitatea de recuperare mai facila si fara cicatrici, de o metoda perfectionata intr-atat incat sa nu mai fie necesare incizii majore la nivelul scalpului. Dupa cum bine stim, in trecut tehnica de implant de par presupunea taiere de scalp cu tot cu par. Gratie tehnicii Q-FUE nu mai este necesar sa se intampla asta.

 

Q-FUE presupune ca firele de par sa fie recoltate manual de la pacient din zona cefei. Ulterior acestea vor fi implantate in zonele necesare, fir cu fir. Desi este o munca manuala in mare parte si interventia poate dura ceva mai mult, exista garantia ca la final si rezultatul va fi unul mai bun. Aspectul parului va fi unul natural, firele de par pot fi implantate in unghiuri diferite asa cum este dorit, iar implantul nu va arata ca o peruca.

 

Este necesar un prim consult de evaluare

 

In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant au fost tratati chiar si cei care aveau o situatie avansata, pierderea parului in portiuni foarte extinse. Pentru a stabili insa cum va decurge procedura, cat de complexa va fi aceasta este necesar un prim consult de evaluare. Solicitati din pagina oficiala realizarea unei programari sau beneficiati chiar si de consulatie online.

Detalii despre procedura regasiti si in pagina oficiala a clinicii.


Contact:

office@drfelix.ro

Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania