Prin ce se diferentiaza casa de avocatura AndrewID de restul societatilor profesionale de avocati?

Daca pana acum piata avocaturii din Romania s-a desfasurat sub egida Big Law, tot mai multi tineri avocati se indreapta spre o alta paradigma juridica, mai exact New Law. Acest principiu inovator in domeniu vine in avantajul clientului si ii ajuta pe avocati sa gandeasca solutii eficiente si rapide. Casa de avocatura AndrewID a inteles ca trebuie sa se remarce pe piata cu o perspectiva diferita, noua si extrem de avantajoasa pentru toti clientii. Tocmai de aceea schimba regulile si mizeaza pe onorarii flexibile si aplicarea tehnologiei in furnizarea serviciilor juridice. In cele ce urmeaza, iata cateva dintre noutatile ce vizeaza paradigma New Law.

Onorariile devin flexibile 
In comparatie cu o casa de avocatura ancorata in principii traditionale, AndrewID isi propune sa ofere clientilor sai posibilitatea de a plati pentru serviciile de care beneficiaza in baza unor onorarii flexibile, in functie de complexitatea situatiilor expuse. Avocatii au eliminat din start timesheet-urile, facturarea orara si, implicit, discutiile cu clientii referitoare la timpul alocat unui task. Acestia sunt de parere ca statul la cozi la institutiile statului sau printarea unor documente nu sunt activitati care presupun taxarea clientilor, intrucat onorariile  ar trebui sa fie direct proportionali cu solutiile oferite. Aceasta practica influentata de New Law devine din ce in ce mai apreciata in randul clientilor, dar si in randul avocatilor care sunt incurajati sa isi eficientizeze serviciile si sa faca parte dintr-o casa de avocatura moderna. 

Comunicarea devina facila 
Termenul New Law presupune comunicarea eficienta intre avocat si client, astfel incat ambele parti sa se asigure ca au inteles reciproc problemele juridice si posibilitatile de solutionare a acestora. Casa de avocatura AndrewID isi propune sa se adreseze tuturor clientilor sai prin intermediul unui limbaj simplu si cat mai clar, astfel incat orice persoana sa inteleaga serviciile si solutiile de care beneficiaza. De asemenea, New Law inseamna tehnologie, prin urmare comunicarea dintre avocat si client se va face si pe baza unor dotari tehnologice, astfel incat timpul sa fie valorificat in scopul gasirii celor mai eficiente solutii. Casa de avocatura AndrewID ofera consultanta chiar si prin intermediul tehnologiei, pentru clientii care nu se pot deplasa la fata locului. 

Viziunea este centrata pe solutii
O casa de avocatura cum este AndrewID se ghideaza dupa nevoile actuale ale clientilor, astfel incat acestia sa primeasca cele mai bune solutii in functie de problemele juridice cu care se confrunta. Gratie implicarii si profesionalismului de care dau dovada avocatii, clientii se bucura de solutionarea rapida a situatiilor cu care se confrunta si de costuri echitabile, in functie de munca depusa. Practica New Law este extrem de cunoscuta la nivel international, avand in vedere ca o poate ajuta o casa de avocatura sa evolueze in relatia cu clientii si ii poate imbunatati considerabil imaginea pe care si-a construit-o pe piata. 

In concluzie, casa de avocatura AndrewID isi trateaza clientii cu profesionalism si implicare, astfel incat acestia sa fie multumiti de faptul ca au acordat incredere avocatilor specializati in diferite ramuri ale dreptului, precum Drept Fiscal, Drept Comercial sau Drept Sportiv. 

casa de avocatura AndrewID