Primul magazin online de solutii software cu acces in Cloud deschis de GENESYS Systems

In prezent accesarea solutiilor software de business in Cloud este vazuta ca o optiune de valoare in special atunci cand apare necesitatea de a oferi utilizatorilor servicii IT&C noi solutii de business fara ca organizatiile sa fie nevoite sa investeasca in echipamente si infrastructura aferenta acestora. 

Solutiile in Cloud incorporeaza toate abonamentele sau serviciile de tipul: “plateste pe masura ce utilizezi” (pay per use), in timp real, via Internet, extinzand astfel capacitatea IT a organizatiei. Cum din ce in ce mai multe companii doresc sa reduca costurile operationale si in acelasi timp sa creasca productivitatea, utilizarea solutiilor in Cloud reprezinta optiunea perfecta. 

Centrele de date ale marilor furnizori de solutii in Cloud ofera acum posibilitatea de a realiza economii la scara larga, furnizand solutii convenabile si mai ales sigure, combinate cu flexibilitatea platii serviciilor utilizate.

“Ne-am dorit ca prin intermediul CLOUD SHOP-ului GENESYS Systems sa oferim informatii utile, centralizate care sa ofere o imagine de ansamblu asupra avantajelor si beneficiilor oferite de solutiile software disponibile in Cloud. Conceptul de Cloud este relativ nou si neclar pentru multe companii iar cantitatea de informatii cu privire la acesta este extrem de mare. Din acest motiv am considerat necesara existenta unui “spatiu” din care reprezentatii IT sa poata accesa informatii cu privire la solutiile in Cloud fara a fi nevoite sa navigheze pe mai multe website-uri. Solutiile pe care le-am publicat pana in prezent in cadrul CLOUD SHOP-ului se afla in portofoliul GENESYS Systems si le putem pune imediat la dispozitia companiilor interesate, alaturi de consultanta in domeniu. Ne propunem sa extindem permanent oferta noastra de Cloud, in concordanta cu cerintele si prioritatile pietei” – a declarat Ionut Visan, Business Development Manager in cadrul companiei GENESYS Systems.

Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice: 

-          Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri.

-          Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.
   Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.

-          Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.  

Cloud Cloud Computing Solutii in Cloud Cloud Shop