Prima promotie JediSEO School a "absolvit" cursurile de SEO din Bucuresti

Miercuri, 27 martie 2019, prima promotie JediSEO School a absolvit cele doua luni de cursuri SEO Bucuresti. De la inceputul lui februarie pana la finalul lui martie, pe parcursul a trei sedinte saptamanale de cate doua ore, cursantii au invatat cele mai noi metode de SEO de la un expert in domeniu. Este vorba despre Ovidiu Joita, creatorul si CEO-ul iAgency, agentie de marketing online fondata in 2008. Sediul acesteia, situat in zona Unirii din Capitala, a gazduit cursurile.

Spre deosebire de alte cursuri SEO din Bucuresti, JediSEO School si-a propus sa ii pregateasca pe participanti la un nivel superior, pentru ca acestia sa inteleaga in profunzime ce reprezinta optimizarea SEO, ce este un motor de cautare, ce infrastructura are si care sunt obiectivele sale. Totodata, cursul a avut atat o componenta teoretica, dar si una practica si o evaluare finala pentru "elevi". Ovidiu Joita a considerat imperioasa infiintarea unei asemenea scoli, intrucat serviciile SEO s-au schimbat substantial in ultimii ani si nu mai reprezinta o activitate eminamente tehnica, ci sunt parte a marketingului online.

De-a lungul acestor cursuri SEO din Bucuresti, participantii au invatat ce este Search Engine Optimization, cum sa aleaga cele mai potrivite cuvinte cheie pentru site-urile lor, cum sa isi optimizeze site-urile din punct de vedere on-page si care trebuie sa fie strategia de comunicare off-page. De asemenea, cursantii au putut afla si despre indicatorii de user experience si valoarea brand-ului, doua dintre cele mai importante aspecte luate in considerare de Google atunci cand realizeaza ierarhizarea rezultatelor din paginile de cautari (SERP).

"Vreau ca piata online-ului autohton sa creasca, prin pregatirea unor specialisti SEO si marketeri care sa faca diferenta in domeniile in care activeaza, pentru business-urile de care se ocupa. Vreau sa gasesc oameni straluciti, care sa aplice cu succes, celor mai importante business-uri din online, noile concepte de SEO", a declarat Ovidiu Joita. Acesta are o experienta de peste 15 ani in domeniu, a sustinut numeroase prezentari la evenimente de profil din Romania si strainatate si conduce de peste 10 ani iAgency.

Pe langa experienta sa, participantii la aceste cursuri SEO din Bucuresti au beneficiat si de prezentari din partea unora dintre cele mai sonore nume din domeniu. Este vorba despre Liviu Taloi (specialist marketing online, Google Analytics, UX); Horia Neagu (specialist SEO); Ionut Munteanu (owner WebDigital, specialist marketing online si PPC) si Razvan Gavrilas (owner CognitiveSEO, top 10 international SEO tools).

Dupa cum spuneam, aceste cursuri SEO din Bucuresti au imbinat partea teoretica (prezentari din partea expertilor) cu partea practica. Astfel, cursantii au avut un rol proactiv pe parcursul celor doua luni, participand nu numai cu intrebari si exemple concrete, ci avand si numeroase "teme pentru acasa". Spre exemplu, acestia au avut de pregatit o strategie de cuvinte cheie pentru site-ul lor, o arhitectura de link-uri, dar si un comunicat de 500 de cuvinte, cu link catre site-ul lor.

Conform site-ului JediSEOSchool.ro, urmatoarele cursuri SEO din Bucuresti sustinute la sediul iAgency vor avea loc in incepe in luna iunie 2019.

Cursuri SEO Bucuresti

Cursuri SEO Bucuresti

cursuri seo bucuresti