Prezentarea produselor conteaza - alegeti Snick Ambalaje

Orice restaurant, pizzerie, cafenea sau astfel delocatie care trimite alimente sau bauturi consumatorilor, deci clientilor carecomanda, are nevoie de ambalaje care sa se potriveasca cu ceea ce eidistribuie. Fiecare fel de mancare si chiar portie trebuie sa aiba o caserolasau un recipient potrivit, deoarece aspectul conteaza la fel de mult ca sigustul deseori. Daca mancarea se rastoarna si se distribuie peste tot incaserola care este prea mare, ajunge la client inestetica si in acest cazclientul nu este prea dornic sa o manance.

 

Puteti gasi la Snick Ambalaje solutia potrivita pentru restaurantul pe care il detineti. Solutia pentru livrari optime consta in ambalajele si caserolele potrivite. Disponibile din materiale diverse, biodegradabile si de marimi de toate felurile.

 

Caserole si tacamuri biodegradabile

 

Noua lege impune antreprenorilor din industria Horeca sa utilizeze materiale biodegradabile din cauza schimbarilor negative din natura, cauzate de poluare. Micile schimbari trebuiau sa apara chiar inainte de aceste semnale alarmante. In acest sens, daca nu ati optat inca la acest tip de ambalaje, acum aveti ocazia.

 

Snick Ambalaje este acel e-shop care dispune de astfel de produse pe care le puteti comanda. Pentru inceput puteti alege niste mostre gratuite pentru a vedea care se potrivesc cel mai bine si mai apoi puteti plasa o comanda completa. In functie de cantitatea selectata aveti posibilitatea la multe dintre acestea sa le si personalizati cu logoul companiei sau chiar date de contact. Cu siguranta va fi un plus pentru afacerea voastra.

 

Puteti comanda chiar si seturi de tacamuri tot biodegradabile, care contin cutit, furculita, lingura si un servetel. Puteti personaliza si la acestea atat ambalajul in care sunt asezate, cat si servetelul. Avand in vedere ca sunt biodegradabile chiar si clientii vor aprecia acest lucru si in special cei care pun pret pe detalii vor descoperi un restaurant pe gustul lor. Mancarea prezentata bine chiar daca este comandata la pachet, grija pentru natura nu lipseste si la fel si setul de tacamuri.

 

Accesati site-ul si alegeti setul complet de ambalaje biodegradabile necesare pentru mancarea si bauturile trimise clientilor la pachet, iar aprecierile nu vor intarzia sa apara.

 

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com