Preturi speciale si servicii de calitate de la Hilmi Medical Center

Este reconfortant cand gasesti o clinica medicala asezata central, curata si primitoare, cu medici specialisti care te trateaza exemplar si care isi cunosc si iubesc meseria. Cand primesti astfel de servicii si la un pret mai mult decat decent, stii ca ai gasit o clinica medicala deosebita la care vei apela ori de cate ori ai nevoie.

La Hilmi Medical Center gasesti mai mult de 10 cabinete specializate precum ecografie, dermatologie, dermato-cosmetica, obsteetrica-ginecologie, medicina muncii, ORL, psihologie, stomatologie, urologie sau cabinetul de endocrinologie Hilmi. Programarea se realizeaza usor, iar lista de preturi este publicata pe site-ul oficial astfel incat poti sa stii intotdeauna la ce sa te astepti.

In perioada aceasta Hilmi ofera la un pret special orice consult ginecologic si ecografie transvaginala cu Doppler, examene importante care nu provoaca durere si care sunt extrem de importante. Aceste teste costa doar 99 de lei, iar datorita aparaturii avansate si specialistilor certificati, poti afla rezultatul pe loc. La achizitionarea pana la data de 15 februarie a pachetului primesti ca bonus 40% discount la ecografia mamara.

Hilmi Medical Center se adreseaza si companiilor preocupate de sanatatea si performanta fizica si psihica a angajatilor prin departamentul de medicina muncii Bucuresti. Specialistii Hilmi pot realiza examenul medical la angajare, pot propune ajustari privind adaptarea postului de munca la caracteristicile angajatului, se pot ocupa de controlul periodic anual, pot participa la evaluarea riscurilor de imbolnavire profesionala si pot oferi o gama intreaga de servicii specifice.

Hilmi Medical Center ofera, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, bonusuri sub forma de ingrijire medicala, abonamente foarte avantajoase care asigura un pret special pentru toate serviciile oferite. Aceste abonamente se pot extinde la nivelul intregii familii astfel incat toti membrii acesteia pot beneficia de aceleasi servicii de calitate. Hilmi Medical Center ofera si pachete medicale care includ analize importante pe diferite specializari la preturi speciale.

Pe site-ul Hilmi.ro vei gasi informatii medicale despre o gama larga de afectiuni, iar pentru orice nelamurire poti sa ne contactezi la 031 91 02, numar la care iti poti face rapid si o programare. Investeste intr-o sanatate mai buna apeland la specialisti cu referinte excelente dintr-o clinica medicala central localizata si cu echipamente avansate care ajuta la diagnosticare corecta si tratament eficient.

Powered by SEO monitor