Preturi mici pentru cei mici de la Erfi

Erfi si-a pregatit tolba de cadouri pentru sfarsitul anului cand multele sarbatori asteptate de cei mici trebuie sa aduca in ghetute si sub brad cat mai multe jucarii. Dar si cei mari se vor bucura de ofertele extrem de atractive de la Erfi, iar asta se va intampla inca din week-end-ul 22-24 Noiembrie cand pot fi gasite pe site-ul companiei carucioare pentru copii sau sisteme de monitorizare audio si video Motorola si Angelcare cu reduceri intre 30% si 70%.

De aceleasi discounturi generoase vor beneficia si produse din gama de biberoane si sterilizatoare Beaba si Difrax, patuturi pentru copii, papusile Barbie, robotii de bucatarie pentru copii, balansoare din marca Graco sau renumitele jucari educative, Quercetti, ThinkFun si Zoob. Va fi un moment propice pentru parinti si bunici sa isi umple sacul de jucarii pentru Mos Nicolae si chiar pentru Mos Craciun.

Erfi ofera parintilor o selectie extrem de riguroasa de branduri ceea ce garanteaza o calitate ridicata a jucariilor si produselor pentru copii. Compania vine si cu servicii de post vanzare si consiliere precum si posibilitatea de a vedea si ridica jucariile din showroom-urile din Str. Veseliei 39-41 sau Magazinul ErFi Sun Plaza, un lucru extrem de util mai ales pentru carucioare sau patuturi pentru copii, produse pe care doresti sa le vezi, sa le simti si sa iti faci o impresie cat mai exacta inainte de a te decide sa cumperi.

Erfi.ro incearca sa ofere parintilor posibilitatea de a gasi cat mai simplu jucariile potrivite. Sunt astfel nu mai putin de 14 categorii de varsta dupa care clientii pot face selectii si pot gasi produse recomandate. Aceasta categorisire este extrem de utila si celor ce vor sa faca un cadou nepotilor sau copiilor unor prieteni apropriati negresind astfel oferind o jucarie pe care cel mic nu are voie sau nu stie sa o foloseasca.

Daca stii exact ce cauti, pe Erfi.ro poti sa selectezi jucariile ce reprezinta un anumit personaj foarte iubit de cei mici cum ar fi jucarii Hello Kitty sau Winnie de Pooh ori se pot gasi jucari in functie de numele producatorului sau in functie de categoria de produs. Cu ajutorul acestor instrumente de cautare gasesti rapid ceea ce te intereseaza, adaugi in cos si primesti coletul in maxim 48 de ore. Extrem de comod mai ales pentru perioada aglomerata a sarbatorilor ce se apropie.