Pregateste-ti garderoba de vara de la cel mai frumos magazine online pentru femei

StarShinerS, unul din cele mai cunoscute magazine online de fashion din Romania, iti pregateste oferte noi la rochii, tinute office, costume de baie, jeansi, tinute pentru party sau tinute sport in fiecare saptamana.



Cu peste 450 de colectii de haine lansate pana acum StarShineS a facut peste 100 000 de cliente fericite, avand acum peste 600 000 de fani pe Facebook  intr-o comunitate extraordinara de pasionati de fashion. StarShinerS este probabil si singurul magazin online de haine din Romania care ofera clientelor sale retur GRATUIT pentru a se asigura de satisfactia totala a acestora.



Pe StarShinerS poti gasi rochii brodate deosebite, produse in-house sau rochii high-class Sherri Hill, importate direct din SUA si vandute la cel mai mic pret garantat din Europa. Si pentru ca vine vara si plaja te asteapta, s-ar putea sa fii incantata de colectia de costume de baie hand-made Cosita Linda din Columbia pentru care StarShinerS este unic distribuitor in Europa.



StarShinerS lanseaza colectii noi in fiecare saptamana. Intra pe StarShinerS.ro incepand cu fiecare zi de vineri de la ora 19 pentru a vedea ultimele modele lansate fie din brandul propriu StarShinerS, haine pline de culoare, fabricate din materiale de calitate, ori de la creatori de moda romani precum Ana Radu sau case de moda precum Mexton, Fofy, Ocassion sau PrettyGirl. Modelele StarShinerS sunt create dupa tipare de inspiratie occidentala, pastrand traditia modei romanesti intr-un mix de clasic si modern.



Descopera si nou-lansata categorie de incaltaminte unde vei gasi o colectie inedita de pantofi Stiletto Mineli, dar si sandale, pantofi cu platforma, botine, cizme fara toc sau pantofi de piele. Exploreaza si sectiunea de promotii pentru ultimele oferte si pentru lichidari de stoc. Tot ce comanzi va fi trimis catre tine rapid pentru ca produsele prezentate in magazinul online StarShinerS se afla pe stoc, in depozit propriu si pot fi livrate in termen de 24 de ore. In plus, poti plati in siguranta online sau ramburs cand iti ajung produsele.



Petrece timp pe StarShinerS.ro, un concept care bucura zeci de mii de cliente in fiecare luna. Aici gasesti haine high-class, modele deosebite de la designeri autohtoni si de peste hotare, toate la un pret excelent si in conditii care iti asigura satisfactia.



 



Powered by SEO monitor