Pink Week de la miniPRIX aduce o saptamana de reduceri pentru mii de produse

Este frumos sa ai parte de suprize in fiecare zi si tocmai de aceea miniPRIX lanseaza o saptamana intreaga de reduceri surpriza ce se reunesc sub campania Pink Week la miniPRIX.

De vineri 22 noiembrie si pana vineri 29 noiembrie pe site-ul miniPRIX.ro te poti bucura de oferte extrem de generoase, incepand cu reduceri de pana la 40% pentru toate produsele de culoare neagra – exista pana la 1500 de astfel de produse pe stoc – pana la mega reduceri de pana la 70% la alte cateva mii de articole in una din zilele PinkWeek.

Cei dornici sa isi schimbe garderoba in prag de iarna si sa se asorteze cu noul anotimp sunt invitati sa viziteze in fiecare zi miniPRIX si sa descopere oferta speciala a zilei. Compania a pregatit mii de articole pentru aceasta campanie care sa beneficieze de reduceri, de la modele de incaltaminte pana la accesorii,deopotriva articole pentru doamne, domnisoare, domni si copii de orice varsta. Cele mai multe din ofertele disponibile sunt valabile atat in magazin cat si in magazinul online unde, in anumite zile, clientii vor beneficia de transport gratuit indiferent de comanda si de locatia in care se va livra coletul.

miniPRIX a lansat de curand si aplicatia miniPRIX App disponibila deopotriva pentru telefoanele sau tabletele cu sistem de operare Android in Google Play precum si pentru sistemul de operare iOS disponibila in App Store. Cu aceasta aplicatie, oricine poate gasi foarte simplu si intr-o maniera extrem de atractiva produsele dorite, le poate vizualiza intr-o maniera grafica deosebita si poate comanda extrem de usor, beneficiind in acelasi timp de transport gratuit si preturi speciale. miniPRIX app nu putea sa lipseasca din campania PinkWeek, compania pregatind o oferta speciala Mobile Saturday strict pentru achizitiile prin intermediul aplicatiei. Cei ce nu si-au descarcat inca aceasta aplicatie pe mobil sau tableta, sunt invitati sa o faca si sa urmareasca ofertele promotionale.

miniPRIX ofera prin magazinele sale, dar si prin magazinul online o gama extrem de larga de produse de imbracaminte pentru femei, barbati si copii de orice varsta, incaltaminte si accesorii pentru orice anotimp. Pe site-ul miniPRIX.ro pot fi gasite si produse partenere cum ar fi alimente, carti, produse de infrumusetare si pentru sanatate sau electrocasnice, IT si articole pentru casa si gradina. Practic, poti gasi aproape orice.

Brandul miniPRIX este cunoscut clientilor din Bucuresti inca din anul 2000 prin cele 4 magazine ale sale si a devenit la fel de cunoscut in toata tara prin intermediul magazinului online unde poti gasi mereu produse de o calitate excelenta la preturi extrem de atractive.

Powered by SEO monitor