Piesele auto second hand, tot mai cautate! Vezi ce oferte poti gasi pe vw-dezmembrari.ro

Daca detii o masina, stii cate costuri implica. Cu toate acestea, masina a devenit indispensabila si nu mai este demult un moft. Ne ajuta sa ne deplasam rapid oriunde avem nevoie astfel ca ne eficientizam timpul. Ai propriul tau confort oriunde calatoresti oricand si la orice ora.

Insa, o masina trebuie sa iti ofere siguranta atunci cand participi la trafic. Reviziile periodice, cat si schimbarea anumitor piese sunt foarte importante.

Proprietarii de masini de cele mai multe ori apeleaza la parcuri de dezmembrari auto pentru a-si achizitiona anumite piese pentru ca au parte de multe avantaje. Unul dintre cele mai importante avantaje se refera la faptul ca toate piesele sunt originale si ca au preturi mult mai mici comparativ cu cele noi.

Wolcar, cu pagina de prezentare vw-dezmembrari.ro este una dintre cele mai mari firme specializata pe dezmembrari auto, dar si in vanzare de piese auto. Gasim aici un numar impresionat de masini, diverse marci auto, de unde clientii pot alege piesele de care au nevoie.

Mai mult decat atat, service-ul este specializat si in reparatii electrice si mecanice. Aici veti putea gasi componente electrice, elemente de interior, de caroserie, sisteme de climatizare etc.

Avantajele pe care le ofera Wolcar

Daca esti in cautarea unui centru de dezmembrari auto Craiova, Wolcar iti vine in ajutor. Insa nu trebuie sa fii doar din Craiova pentru a putea cumpara piesele de care ai nevoie. Livrarea pieselor se poate face si prin curier in orice colt al tarii. In plus, toate piesele sunt testate inainte de a fi puse spre vanzare pe bancul de proba.

Indiferent de comanda pe care o vei face, vei primi 3 luni garantie si factura aferenta. La Wolcar veti gasi piese de masini pentru Audi, Ford, Mercedes, Skoda, Seat, BMW si multe altele.

Produse originale, de calitate excelenta, la preturi accesibile. Puteti accesa site-ul pentru a vizualiza gama de produse si in caz ca aveti nelamuriri sau aveti nevoie de cateva informatii in plus, contactati telefonic echipa Wolcar. 

Date de contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro

vw-dezmembrari.ro