Peste 800 de modele cu un discount de 50% te asteapta la Kurtmann

Kurtmann lichideaza stocurile pentru a face loc noilor colectii de primavara-vara. Peste 800 de produse pentru femei, barbati sau copii poarta eticheta de discount 50%. Eticheta rosie o poti gasi in aproape toate categoriile de pe site: camasi pentru barbati, camasi dama, jachete, pantaloni, rochii, tricouri sau accesorii.

Poti gasi in aceasta perioada produse de la cele mai renumite marci, Bershka, Mango, Desigual, Zara la preturi extrem de atractive. Adauga in cosul tau de cumparaturi online produse in valoare de peste 190 de lei  si vei primi transport gratuit oriunde in tara.

Kurtmann este magazinul online pe care gasesti produse ale unor marci renumite in intreaga lume,  la preturi foarte bune. Poti alege dintr-o varietate de peste 5000 de modele ce se reinnoiesc permanent cu noi colectii si noi branduri. Kurtmann este un deschizator de drumuri, fiind primul magazin online din Romania care a oferit clientilor sai posibilitatea de retur neconditionat. Acest lucru a atras increderea in produsele oferite, dar si in serviciile puse la dispozitie. Dezideratul companiei a fost inca de la inceput de a oferi un proces simplu de identificare a produselor potrivite, de comanda si plata online, inclusiv de returnare sau schimbare a comenzilor fara a cere o justificare clientului.

Kurtmann a inteles ca dorinta de a cumpara economisind timp nu inseamna si un rabat de la calitate, iar oferta unor produse de marca la preturi avantajoase trebuie completata cu posibilitatile oferite clientului de a proba, de a incerca si de a se convinge de calitatea produselor primite acasa, fara restrictii.

Ofertele speciale sunt o obisnuinta in magazinul online Kurtmann, iar celor care doresc sa fie la curent cu noile aparitii, lansari si preturi speciale le este recomandata inscrierea la newsletter. Fiecare client poate primi informatii relevante sau recomandari in functie de istoricul de cumparaturi. Noutatile pot fi trimise doritorilor si prin SMS.

Din septembrie 2012, produsele Kurtmann pot fi gasite si in offline, in cele doua magazine disponibile unul pe Sos. Virtutii nr. 1, in Bucuresti iar altul pe B-dul Nicolae Balcescu nr 33 oferind  doua spatii generoase si evident, ofertele de tip Outlet. Va asteptam pe www.kurtmann.ro 

Powered by SEOmonitor