Peste 1 milion de vizualizari online pe Otter.ro in campania de Black Friday

Prin campania „801 de motive sa te simti bine” lansata de Black Friday, Otter.ro a atras mii de cumparatori pe site-ul companiei pentru a isi pune dorintele pe primul plan si a isi achizitiona la preturi speciale ghete, pantofi sau cizme de calitate.



Campania Otter de Black Friday a luat startul online vineri, pe 20 noiembrie 2015 incepand cu ora 0:00 zi in care aveau sa se inregistreze peste 45% din totalul vanzarilor online de Black Friday, iar duminica  s-a inregistrat o crestere a comenzilor de peste 10% fata de ziua de sambata. In doar trei zile in care ofertele au fost active pe magazinul online s-au inregistrat peste 1 milion de vizualizari, un nou record pentru Otter.ro.



Oferta Otter a inclus peste 800 de modele cu reducere de pana la 50%, iar pentru fiecare comanda plasata online transportul a fost oferit gratuit. In topul preferintelor s-au plasat branduri precum Clarks, Otter, Epica, Geox, Gryxx, Ara, Emu si UGG, iar cele mai bine vandute produse din aceasta perioada au fost ghetele Otter si Clarks, cizmele UGG si pantofi Clarks, produse de referinta din oferta companiei.



Campania de Black Friday a generat interesul a mii de clienti si cliente din Romania, cu precadere din Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Brasov si Iasi de unde s-au inregistrat cele mai mari volume de vanzari in aceasta perioada. Ofertele nu trebuie sa iti scape oriunde ai fi, poate de aceea traficul de pe mobil a depasit 53%, peste 42% din comenzi fiind plasate de pe un dispozitiv iPhone.  



Otter.ro este unul din cele mai cunoscute si apreciate magazine online multibrand in care se poate gasi o gama variata de modele, incaltaminte, posete si accesorii.  Otter este un brand premium de referinta pe piata din Romania inca din anul 1997, oferind online toate modelele disponibile la doar un click distanta.