Pentrucorpultau.ro - produse ideale pentru ingrijirea completa a corpului

Un ten curat este esential pentru ca make-up-ul tau sa se aseze impecabil pe piele si sa reziste mai mult timp. Pentrucorpultau.ro este un magazin online cu o varietate de produse esentiale de ingrijire,care isi asteapta clientii care pun pret pe bunastarea fizica, din cap pana-n picioare.

 

Curatarea tenului inainte de toate

 

In ritualul tau de beauty, trebuie sa introduci o data pe saptamana scrubul facial. Acesta ajuta la eliminarea celulelor moarte, a punctelor negre si confera stralucire, suplete  si caltifelare pielii. Mastile faciale sunt si ele extrem de utile si importante in rutina ta de infrumusetare. Detoxifica tenul, iar cele cu colagen si alte ingrediente active precum acidul hialuronic reduc ridurile si previn aparitia acestora. Pe pentrucorpultau.ro gasesti o varietate de masti faciale, pentru ca tu sa le schimbi in fiecare saptamana in functie de mood-ul tau. Sunt perfecte de folosit in timp ce te relaxezi intr-o baie cu spuma dupa o zi obositoare. Mastile cu extracte de cafeina, readuc fermitatea pielii si o purifica. Curatarea tenului este esentiala pentru ca make-up-ul pe care il aplici sa se aseze si sa arate ca si cum ar fi inexistent.

 

Regasesti in cadrul site-ului chiar si make-up pentru a-ti completa colectia, sau pentru a-ti reinnoi produsele existente din trusa ta. Pentru alegerea unui fond de ten corect, trebuie sa stii care este nuanta subtonului tau. Daca ai un subton rece, nuante maslinii, verzi si albastre in tenul tau, trebuie sa optezi pentru nuante neutre, care sunt mai echilibrate. Daca ai un subton cald, nuantele cu o tenta roz sunt cele pentru care trebuie sa optezi.

 

Fondul de ten nu trebuie sa fie aplicat in strat gros, pentru ca la final va avea un aspect neplacut. Daca ai probleme ale tenului precum acneea, cel mai bine este sa construiesti treptat fondul de ten in 2 sau chiar 3 straturi subtiri, dupa ce in prealabil ai aplicat corectorul in zonele cu probleme si roseata. Pentru ca efectul sa fie si mai bun, lasa corectorul sa stea pe acele zone timp de cateva minute. Astfel fondul de ten va adera mult mai bine, iar roseata nu va mai fi vizibila. Intra pe pentrucorpultau.ro sa descoperi produsele lor calitative.

 

Contact: 0735532802

pentrucorputau.ro