Pentru ingrijirea parului acasa, cu rezultate ca la salon, descoperiti Gina`s

Femeia moderna prefera sa isi ingrijeasca parul acasa, sa se coafeze rapid, usor, insa sa nu fie observate mici stangacii si lipsa sa de experienta. Are nevoie de aparatura profesionala, iar pe aceasta o va gasi la ginas.ro.

Placa de indreptat parul

Este o regula nescrisa ca femeile care au parul cret sa si-l doreasca drept si invers. Iar procesul nu este unul tocmai usor de realizat. In lipsa unui produs bun degradarea parului este pretul platit pentru astfel de coafura. Asadar descoperiti placa de indreptat parul de la Gina`s.

Eficienta unui astfel de produs se refera la faptul ca temperatura de functionare poate fi reglata. De ce sa fie parul supus unui stres termic inutil? Parul poate fi indreptat sau incretit cu o placa de par setata la o temperatura mai mica. In functie de tipul de par poate fi aleasa treapta corespunzatoare.

Ondulatoare si uscatoare de par

Din gama de produse aici veti remarca si altele. Sunt cele pe care le utilizati destul de des incat sa aveti in vedere optiuni de calitate. Fie ca vorbim despre uscatoare de par sau ondulatoare, site-ul Ginas.ro este raspunsul potrivit pentru doritoare. Acestea sunt usor de folosit, vin insotite de garantie si orice comanda plasata pe site dispune si de transport gratuit.

In plus, aici veti descoperi ondulatorul pentru par afro, cu tija subtire de 7 mm. Este unul dintre produsele mult ravnite. Parul afro implica bucle mici, stranse, simetrice. Este ceea ce nu puteti obtine cu orice tip de ondulator. Ondulatorul de la ginas.ro cu tija din titan a fost creat cu scop practic. Iar buclele realizate astfel pot dura si pana la 3 zile, mai ales daca sunt folosite produsele corespunzatoare.

Comandati online simplu si rapid

Doritoarele sa aiba o perie de par, un uscator sau ondulator usor de folosit acasa, ce le garanteaza rezultatul mult dorit sunt invitate sa descopere site-ul ginas.ro. Comenzile sunt posibil de realizat exclusiv online, iar transportul este rapid si gratuit. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

salut@ginas.ro

ginas.ro