Pe 9 decembrie VICTORIA este a ta!



Pentru a avea o viata mai buna trebuie sa fim constienti de optiunile pe care le avem si sa alegem corect.

Actuala clasa politica, post – decembrista, a esuat; a adus tara in pragul falimentului economic, a neguvernabilitatii si a degradarii generale; a ignorat si sfidat interesul national in favoarea intereselor proprii; a manifestat lipsa de respect penru electorat si dezinteres fata de nazuintele si asteptarile acestuia; a practicat denigrarea si demolarea fractionand societatea, inducand un climat de intoleranta, exclusivism si violenta; a adus grave prejudicii imaginii externe a tarii si reconstructiei interne. Desigur nu este cazul sa-o punem la zid, ci doar sa-o trecem in randul al doilea, iar cei ce au incalcat legea sa raspunda.

Noi suntem altfel, suntem un partid tanar, nascut la capatul rabdarii celor doua decenii trecute de la Revolutie, care vrem sa oferim societatii o perspectiva. Vrem sa oferim sanse fiecarui cetatean de a trai, nu doar de a supravietui, a trai insemnand sa ai posibilitatea sa-ti dezvolti si sa-ti investesti intregul potential, astfel incat sa te simti implinit.

Nu suntem un partid nationalist sau extremist, vom respecta categoric drepturile minoritatilor etnice si de orice fel, iar diferentele de etnie si de limba apreciem ca ne pot conferi un plus de frumusete si diversitate in traiul comun, nicidecum o sursa de conflicte si de violente.

Putem face impreuna, chiar daca e greu, ca lucrurile sa mearga mai bine. Lucrurile care merita sa fie infaptuite nu se obtin usor. Toate sunt rezultatul timpului, eforturilor, sacrificiilor si durerii, pentru ca viata e grea. 

Va chemam sa actionam impreuna in asa fel incat sa transformam societatea in care traim intr-o lume mai buna, mai dreapta si mai frumoasa.

Putem schimba aproape totul daca devenim constienti de alegerile care ne stau la dispozitie.

Va invitam sa fiti alaturi de noi, duminica 9 decembrie 2012, acordandu-ne votul dvs.

 

Cu respect, 

Radu Corneliu  Butnaru – candidat la functia de senator

Colegiul 1, Judetul Covasna

Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD)

www.raducorneliubutnaru.ro

alegeri parlamentare radu cornleiu butnaru senator pp-dd