Pariuri.org - 4 ani de viata

Site-ul pariuri.org implineste in aceasta luna 4 ani de existenta in lumea pariurilor sportive din Romania, prilej cu care isi rasplateste cititorii printr-o serie de concursuri destul de atragatoare.

In toti acesti patru ani de zile site-ul a incercat sa isi castige un loc cat mai bun in aceasta industrie a jocurilor de noroc, incercand sa vina in folosul vizitatorilor sai cu informatii interesante, necesare si corecte.

Pariurile sportive si jocurile de noroc au luat amploare in Romania in ultimul an, reusind sa atraga "in joc" chiar investitori mari precum Dinu Patriciu (cel mai bogat roman). Acesta a investit in cateva sute de agentii de pariuri in 2010 si 2011, distribuite prin majoritatea oraselor din tara. Nici celelalte case de pariuri nu s-au lasat mai prejos, marindu-si considerabil numarul de agentii deschise. Deasemenea, casele de paruri online si-au extins oferta de bonusuri catre clientii romani.

In anul 2010, numai piata pariurilor sportive (fara a pune la socoteala si celelalte tipuri de jocuri de noroc) era estimata la aproximativ 150 milioane de euro, lucru care motiveaza si mai tare pariuri.org sa ajunga in topul site-urilor de pariuri sportive.

Dealtfel, obiectivul site-ului pentru urmatoarea aniversare, cea de 5 ani, este sa fie situat intr-un top 3 romanesc in ce priveste numarul de vizitatori unici, calitatea predictiilor oferite, comunitatea din jurul site-ului dar mai ales utilitatea informatiei pentru vizitatori.

Atat statisticile actuale, cat si feedback-ul primit de la vizitatori arata ca pariuri.org este pe drumul cel bun pentru a-si indeplini obiectivul fixat.

pariuri pariuri sportive