Ora10.ro propune timpul masurat in stil clasic cu modele de ceasuri de exceptie

Pe o piata tot mai asaltata de modele de ceas ce pun mai mult accent pe functionalitati de comunicare, Ora10.ro propune celor interesati de stilul clasic de a masura timpul, marci de renume care au ramas fidele ideii ca ceasul reprezinta un mod aparte de a te face remarcat.



Daca iti sunt suficiente telefonul sau laptopul de care trebuie sa ai grija sa fie incarcate si mereu cu ultimele versiuni de software actualizate, poti alege unul din rafinatele ceasuri Adriatica,  Aviator, Obaku, Polar sau Junkers din magazinul ora10.ro.  Mecanismele perfecte cu ADN elvetian masoara secundele cu precizie saptamani intregi fara a fi nevoie sa dai o secunda inainte sau inapoi. Modelele automatice nu au nevoie nici macar de o baterie pentru a functiona fara intrerupere, fiind alimentate de energia cinetica generata de miscarea mainii. Ecranele din cristal durificat sau alte materiale rezistente suporta cu brio provocarile activitatii zilnice si chiar socurilor puternice.



Dincolo de precizie, rezistenta si independenta fata de o sursa de curent, ceasurile clasice raman un important accesoriu fashion ce defineste stilul si personalitatea persoanei care il poarta. Ora10.ro a strans in portofoliu branduri ce si-au castigat un nume important in industrie prin modele si colectii de exceptie, purtate de celebritati si admirate de colectionari. Gasesti pe site ceasurile Vostok purtate de celebrul pilot Jurgis Kairys, ceasurile Aviator purtate de celebra echipa de demonstratii aeronautice Swifts sau ceasurile Junkers si Zeppelin ale caror colectii sunt asteptate cu interes in intreaga lume.



In magazinul online ora10.ro gasesti modele care sa se asorteze oricarui stil vestimentar, de la casual pana la cele mai elegante tinute de seara, pentru doamne si domni, cu un design sobru sau plin de rafinament. Tot aici gasesti si ceasuri de perete, modele de exceptie, cu cadrane de lemn sau metal, cu design vintage sau futuriste. Aceste ceasuri sunt mai degraba adevarate opere de arta care se incadreaza perfect intr-un design interior atent studiat.



Ora10.ro invita iubitorii de ceasuri sa descopere modele mai putin prezente pe piata din Romania dar extrem de apreciate in intreaga lume, pentru calitatea si designul deosebit. Oferta este extrem de bogata si noi modele isi fac mereu locul in rafturile virtuale ale magazinului online. Marea majoritate a acestora pot fi admirate si cumparate si din magazinul din Bucuresti din strada Matasari nr. 55.



Powered by SEO monitor