Nunta de poveste cu Teilor!

In zilele de 9 mai si 10 mai, de la 10:00 la 20:00, Teilor te asteapta la sediul sau din Pitesti, Strada Smeurei, nr. 54, la un eveniment special organizat pentru ca tu sa ai parte de nunta de poveste la care ai visat si sa poti viziona intreaga colectie de verighete.

Nunta de Poveste este un eveniment special conceput de Teilor cu ajutorul partenerilor sai, Ramada Pitesti, Visage, Ikebana, Medical Tours Company, Perfect Tour, Innocenti Sposa, Green Sound Music, pentru persoanele care isi doresc o nunta inspirata de basmele cu printi si printese din copilarie. Pentru ca visele tale sa capete contur in realitate, evenimentul Nunta de Poveste reuneste cei mai buni profesionisti in domeniu, care te vor astepta la sediul Teilor in zilele de 9 si 10 mai pentru a-ti oferi serviciile lor. O nunta de poveste inseamna cea mai buna locatie, cea mai frumoasa rochie, cele mai creative si elegante aranjamente florale, cel mai talentat fotograf, cel mai bun DJ si, desigur, verighetele perfecte. Toti acesti profesionisti se reunesc la sediul Teilor pentru tine si te asteapta cu oferte incredibile, sfaturi utile si surprize speciale.

Cei de la Teilor vin si cu o oferta exceptionala pentru ca, desi nu putem pune un pret pe calitate, cu totii ne dorim luxul unei nunti de poveste, la un pret accesibil. De aceea, orice comanda de verighete facuta la evenimentul Nunta de Poveste, beneficiaza de un discount de 10%. In plus, pentru toti participantii de la eveniment, Teilor ofera sansa unica a unei tombole unde poate fi castigata o perche de verighete cu diamante. De asemenea, partenerii evenimentului vor avea mai multe tombole pentru participanti.

”Ideea evenimentului este aceea de a aduna, la un loc, cei mai buni parteneri din industrie care sa poata crea nunta viselor tale”, afirma cei de la Teilor.

La evenimentul Nunta de Poveste veti putea admira intreaga oferta de verighete de la Teilor si veti putea alege perechea potrivita pentru a simboliza inceputul unui nou drum si a unei noi vieti in doi. Verighetele de la Teilor, adevarate opere de arta in aur si pietre pretioase, sunt alegerea ideala pentru un plus de eleganta combinata cu sarmul irezistibil al ineditului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, va invitam sa vizitati pagina de Facebook a evenimentului, precum si website-ul companiei: vezi oferta aici

Despre Teilor

Teilor a luat nastere in 1998, din dorinta de a aduce creativitate, pasiune pentru frumos, eleganta si inovatie in lumea aurului si a pietrelor pretioase.

Ceea ce defineste brand-ul Teilor este nevoia de reinventare permanenta si dorinta de a aduce mereu clientilor sai produse elegante, de calitate si mereu inedite. Produsele Teilor nu sunt, neaparat, unele clasice, dar au o eleganta aparte si design-uri imprevizibile, de un bun gust fara cusur.

Avand o impresionanta colectie de bijuterii din aur si pietre pretioase pentru femei, barbati si copii, Teilor reuseste sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, venind mereu in intampinarea nevoilor clientilor sai. 

Powered by SEO monitor