Noi produse si promotii de toamna la Sony Center

Sony Center  isi asteapta in aceasta perioada clientii cu promotii deosebite la toata gama de produse care include televizoare Sony, tablete, smartphone-uri de ultima generatie, sisteme audio, console de gaming, camere foto, camere video si multe altele. Sony anunta si lansarea a doua noi produse: un smartwatch si o tableta compacta.



Sony Center ofera in aceasta perioada o ocazie deosebita de a achizitiona produsele premium Sony la preturi foarte bune. Astfel, gama de laptopuri Sony Vaio vine cu preturi reduse cu pana la 5%, iar tabletele Xperia Z rezistente la apa si praf pot fi achizitionate cu o reducere de 300, respectiv de 600 de lei.



Sony ofera si o optiune extrem de interesanta celor care isi doresc un nou smartphone prin modelele Xperia Z si Xperia Z2, ambele fiind apreciate pentru rezistenta, versatilitate si performante. Sony ofera si o gama larga de aparate foto incepand de la cele compacte, pentru incepatori, si pana la aparate profesionale care pot fi folosite pentru a realiza fotografii de vacanta de o calitate exceptionala. Iar daca doresti un adevarat cinema chiar la tine acasa trebuie sa testezi gama de televizoare Sony impreuna cu sistemele premium home cinema, acestea fiind oferite cu reduceri importante in aceasta perioada.



Produsele Sony pot fi testate in showroom-urile din Bucuresti si Cluj, dar pot fi achizitionate si online de pe www.premiumbrands.ro. Oferind multiple modalitati de plata si livrare gratuita in Bucuresti, dar si servicii de consultanta, garantie si service deosebite, Sony Center se remarca prin profesionalism si orientare catre nevoile clientilor. Produsele achizitionate pot fi testate si returnate pe o perioade de 14 zile lucratoare astfel incat poti fi sigur ca o sa faci alegerea corecta. De asemenea, poti opta pentru plata in rate sau pentru a te bucura de extragarantie pe o perioada de 5 ani.



Sony Center este singura retea de magazine in care puteti gasi exclusiv produse Sony precum si servicii premium de consultanta sau oferte si promotii periodice. Va asteptam pe www.premiumbrands.ro



 



Powered by SEOmonitor