Noi modele de ceasuri barbatesti pentru toate gusturile

Secundar.ro isi imbogateste gama de ceasuri barbatesti cu noi modele Orient. Companie originara din Japonia, cu o traditie de peste 6 decenii in domeniu, Orient este sinonima cu eleganta unor ceasuri clasice si este lider de piata in Tara Soarelui Rasare. Cu cadrane rotunde ori patrate, curele din metal sau piele si modele potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei, aceste ceasuri ating echilibrul calitate-pret.



Varietatea de ceasuri Orient satisface orice preferinta. Ceasurile variaza ca aspect de la clasicele cadrane rotunde cu cifre romane si bratara metalica, pana la adevarate bijuterii automatice cu calendar perpetuu. Culorile sunt din gama clasica de negru, argintiu sau auriu pentru bratari si argintiu, negru sau alb pentru cadrane. Modelele cu tendinta sport au indicatoare fosforescente mai mari, insa nu includ complicatii cum ar fi altimetru, ci isi pastreaza linia simpla si eleganta – se potrivesc astfel mai degraba unui stil vestimentar sport casual decat unuia exclusiv sportiv. Chiar si in cazul ceasurilor cu cronometru, aspectul elegant e pastrat, asa incat fiecare ceas devine un accesoriu ce reflecta personalitatea purtatorului. Cadranele din cristal mineral sau safir garanteaza o lunga durata de viata fiecarui ceas, protejandu-l impotriva zgarieturilor superficiale. Atentia la detalii este una dintre marcile Orient, compania fiind printre putinele care au pastrat productia mecanismelor in propria tara. Unele modele tip skeleton prezinta o fereastra catre mecanismele lor elegante, ca o marturie a calitatii si a preciziei.



Modelele de ceasuri barbatesti Orient sunt parte din gama larga de ceasuri originale oferita de Secundar.ro, care include si marci cum ar fi Seiko, Casio, Detomaso, Bulova, Fossil, Festina sau Timex, la preturi pentru orice buzunar. Stocul propriu de mii de modele al magazinului inseamna o durata redusa a livrarii, iar politica de retur permite clientilor sa testeze si sa inapoieze un produs necorespunzator in termen de 30 de zile. Toate ceasurile oferite de Secundar.ro au mecanisme japoneze sau elvetiene, sunt originale si se livreaza cu garantie, iar contra cost se ofera serviciul de ambalare speciala pentru ca ceasul sa poata fi livrat drept cadou. Plata se poate face prin card bancar, prin ordin de plata sau ramburs, iar livrarea se realizeaza prin curier atat in tara cat si in strainatate, sau prin Posta Romana pe teritoriul Romaniei.



Powered by SEO monitor