Munce351te mai u351or cu HP 351i Microsoft Doar la CGGC HiTech Solutions

 




Cu siguranta ca si tie ti s-a intamplat sa pierzi munca a 2 ore din cauza unui calculator care nu mai da randament. Programele aparute sunt din ce in ce mai sofisticate si, in mod normal, ti-ar usura munca foarte mult daca si calculatorul ar putea sa le ruleze.




Stim ca un om de afaceri nu poate supravietui pe piata fara un sistem performant de stocare a datelor, fara un gadget care sa-l tina la curent cu noutatile din mediul de afaceri. In plus, un sistem bun cere un sistem de operare la fel de bun, care sa fie compatibil cu toate programele care au aparut si care vor mai aparea.




La CG&GC HiTech Solutions ne-am specializat pe solutii care vin in ajutorul tuturor oamenilor de afaceri, fie ca vorbim de companii mici, mijlocii sau mari. In definitiv, si un director de companie, dar si un angajat au nevoie de calculatoare si sisteme performante, care le usureaza munca. Mizam pe partenerii noştri de incredere: HP si Microsoft, doua companii recunoscute pentru calitatea si serviciile oferite.




Daca ai nevoie de un calculator rapid, mobil, cu spatiu mare de stocare si cu o autonomie a bateriei de minim 6 ore, atunci alege HP! Notebook-ul Probook 6550b este exact solutia de care ai nevoie! Fiecare notebook HP vine la pachet cu noul sistem de operare Windows 7 de la Microsoft.







Notebook HP Probook 6550b: Windows 7 Professional 32-bit, 15.6 Anti Glare HD (1366x768) LED, INTEL Core i3 370M (2.4 GHz, cache 3 MB, FSB MHz), 2 GB DDR3 (1333 MHz), 320 GB 7200 rpm, Intel Media Accelerator HD (shared ), Gigabit, b/g, BT 2.1, , DVD-SM LS, 2 MP, 6-cell, Express Card, MCR, FPR







In plus, iti facem cadou antivirusul, geanta si mouse-ul! CG&GC HiTech Solutions iti recomanda HP si Microsoft! Pentru ca stim ca vrei sa fii eficient!



 

 

notebook hp windows 7 microsoft cg&gc hitech solution