Modalitati de a fi mai feminina si mai atragatoare

Cu cat esti mai sincera mai deschisa si mai naturala, cu atat vei ajunge mai repede la inima unui barbat. Din pacate datorita ritmului alert in care traim astazi, noi femeile uitam sa dezvoltam aceste calitati in noi, si tocmai de aceea nici nu reusim sa atragem barbatii doriti.

Iata care sunt cele mai eficiente modalitati prin care poti deveni mai feminina si mai atragatoare.

Sensibilitatea este foarte importanta

Toate femeile sunt sensibile, dar doar unele isi arata aceasta sensibilitate in fata barbatilor. Este gresit sa tii aceasta emotie in tine pentru ca ea este prima care face un barbat sa se indragosteasca de tine. Barbatilor le place sa fie protectori si atunci cand o vad o femeie sensibila ii sar in ajutor, iar asta ii face sa se simta mai barbati si mai puternici.

O sensibilitate la cote maxime inseamna trezirea tuturor emotiilor si a simturilor, atunci cand porti o conversatie cu un barbat. Chiar daca in trecut ai fost ranita trebuie sa incetezi sa iti ascunzi sensibilitatea si sa continui sa o emani prin toti porii daca vrei sa ajungi la inima unui anumit barbat.

Ai grija de corpul tau si alinta-te cat mai des

Este adevarat ca timpul pare din ce in ce mai scurt pentru noi toti, si ca pur si simplu parca nu iti ajunge sa faci toate lucrurile pe care ti le-ai dori sa le faci, dar trebuie sa faci cumva sa ai un timp doar al tau in care sa acorzi o atentie deosebita corpului.

Mergi la un masaj sau la o sedinta de detoxifiere din cand in cand pentru a arata si a te simti mult mai bine. Mai mult decat atat, ai grija cat de mult poti la alimentatie. Sportul este deasemenea foarte important si nu ar trebui sa uiti sa il practici, macar de trei ori pe saptamana.

Aceste eforturi pe care le vei face iti vor da mai multa incredere in tine, lucru care este foarte atragator pentru un barbat. Alinta-te printr-o baie speciala cu spuma si arome deosebite, foloseste creme de corp de calitate inalta, sau mergi la un curs de dans. Vei vedea ce te vei simti extrem de feminina si asta va atrage ca un magnet barbatii.

Citeste, citeste, citeste

Citeste cat de mult poti pentru a-ti dezolta nivelul de inteligenta. O femeie inteligenta este fara indoiala extrem de atragatoare. Sunt extrem de multe carti spre care te poti indrepta, dar asta trebuie sa fie doar alegerea ta. Nu citi niciodata o carte care ti-a fost recomandata daca nu este genul tau de carte.

Cauta mai degraba ceva care sa iti trezeasca entuziasm si dorinta de cunoastere. Nu ar fi rau sa incerci si niste romane de dragoste sau carti legate de sex pentru a invata lucruri noi si interesante care te vor ajuta pe viitor sa ai o viata intima implinita. Nu uita ca sunt foarte multi barbati in ziua de azi care nu pot discuta deschis cu sotiile lor, si nici nu pot incerca lucruri noi in dormitor, si tocmai de aceea apeleaza de cele mai multe ori la dame de companie sau escorte.

Cu siguranta nu vrei sa ai o asemenea relatie si cu siguranta nu vrei ca sotul tau sa plateasca tot felul de dame de companie pentru a-i indeplini fanteziile. Citeste si documenteaza-te pentru a fi cat mai atragatoare pentru el in intimitate si a-l face sa se simta cat mai implinit ca barbat.

femei dragoste iubire