Mihai Zaharia Photography - un studio de fotografie de eveniment

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { }

Lansat în ianuarie 2011, Mzphotography îmbină stilul fotojurnalistic cu abordarea de ședințe foto regizate, pentru a obține fotografii care să surprindă cât mai natural interacțiunea dintre cei surprinși prin obiectivul profesionist al fotografului.

Stilul profesionist al fotografului de nuntă  Mzphotography cuprinde multe instantanee care sunt menite să surprindă emoțiile uneia dintre cele mai importante zile din viața fiecăruia, nunta. Aceste instantanee curpind atat momentele importante cât și micile detalii ale evenimentului, care vor constitui amintiri vizuale de neuitat.

Fotojurnalismul din abordare mzphotography.ro este completat cu ședințele foto, care mizează, de asemenea pe cadre naturale, fără a poza după reguli stricte tradiționale, nefirești, ci dorindu-se poziții lejere, relaxate, oferind libertate de mișcare în stil artistic.

Stilul de prelucrare nu este invaziv, fotografiile nefiind prelucrate excesiv în Photoshop, tendința fiind către obținerea unor imagini cu culori vibrante, vii și contrastante.

Mzphotography este membru al WPJA (Wedding Photojournalist Association)- o asociație internaționala a fotografilor de nunți , Fearless Photographers, Weddingstaff, având și fotografii premiate la concursuri cu participare națională și jurizare internațională.

Pentru detalii accesează site-ul mzphotography.ro