Masajele erotice, in continuare preferate drept sursa de divertisment si relaxare

Masajul erotic este un tip de serviciu profesional care se desfasoara in cadrul unor saloane special amenajate. In varianta moderna, legea reglementeaza acest gen de activitate. Ramane insa un tabu pentru cei care nici nu indraznesc sa creada ca nuditatea feminina isi masajele specifice pot fi o maniera prin care se pot relaxa.

Masajele erotice de la Artemis

Unul dintre saloanele de profil si-a castigat prestigiul prin calitatea serviciilor. In timp ce unii se mirau cum se poate ca un astfel de salon sa fie atat de apreciat, Artemis isi implementa standarde ce aveau sa fie element distinctiv intre acest salon si oricare altele. Artemis Masaj a ajuns sa insemne ceva mai mult decat un simplu salon de masaj erotic.

Turistii straini, primiti la fel de bine – ceea ce putini stiu este ca aici cei care trec pragul salonului sunt primiti cum se cuvine. Personalul este dragut, primitor, astfel incat se poate adresa si in limba engleza daca este cazul, astfel incat orice oaspete are parte de servicii la fel de bune.

Servicii de 5 stele – despre acestea se poate spune ca sunt variate si mai ales interesante. Masajul erotic starneste curiozitatea si interesul, apetitul sexual desigur. Mai cu seama pentru ca se adreseaza publicului masculin, trebuie sa subliniem ca instinctul masculin este mereu acela de a arata ca este cuceritor. Asadar atunci cand un barbat are parte de un masaj erotic este magulit de modul in care maseuzele isi pun in practica abilitatile.

Daca ar fi sa repete aceasta experienta, cu siguranta ca nu s-ar plictisi. Masajele de la Artemis se desfasoara in salon, dar poate fi solicitat si masajul la hotel. In acest caz exista aceeasi lista privind tipurile de masaj – poate fi vorba de cel nud, topless, cu doua sau mai multe maseuze, de masaj cu dus asistat, de cel VIP si multe altele. In plus, oricare dintre acestea se poate prelungi de la o durata de 60 de minute pana la una de 90 de minute.

Intimitate si confidentialitate – cele doua concepte merg foarte bine impreuna. Pe de-o parte oricine isi doreste intimitatea necesara pentru a se bucura realmente de masajul primit. Pe de alta parte, fiind un domeniu de activitate atipic, desigur ca nimeni nu isi doreste sa vorbeasca prea libertin despre preferintele sale din intimitate.

Preturi si recomandari

Trebuie spus ca salonul Artemis se preocupa si de modul in care mediul ambiant este placut si propice masajelor ce vor fi realizate aici. Oaspetii au parte de mini bar gratuit, de un cadru modern, de decor placut cu muzica de relaxare, printre altele.

Cat despre preturi, acestea sunt afisate mereu, inclusiv in cadrul paginii oficiale. Nu este nimic de ascuns in ceea ce priveste preturile practicate. Acestea difera totusi in functie de tipul ales, cele care impun prezenta a mai multor maseuze sau cele cu deplasare fiind evident mai scumpe. Insa optiuni pentru bugete diferite exista.

Detalii despre masajele erotice Artemis se regasesc online, in cadrul paginii masajclub.ro.