Manicos - protectia corpului in sezonul rece, printr-o portie sanatoasa din natura

 

Odata cu instalarea sezonului friguros se schimba si nevoile de protectie ale corpului. Aerul este mai rece, ca atare pielea va necesita extra protectie. Produsele care prin continutul lor sunt cel mai aproape de natural si vegetal sunt cele mai dorite. Actiunea acestora este profunda, intensa, de efect. Lista produselor care nu ar trebui sa lipseasca din dulapiorul nimanui in aceasta iarna vizeaza creme pentru fata, uleiuri vegetale, balsamuri de buze, dar si articole de igiena ce indeplinesc roluri diverse si utile, precum sapunurile active, cele transparente, balsamurile tonice, etc.

O serie de calitati vor recomanda acest tip de produse ca fiind ideale de folosit iarna. Cu experienta in crearea si comercializarea lor, Manicos este reperul celor care stiu ca nu ar trebui sa isi permita vreun compromis cand vine vorba de calitate.

Solutii naturale, pentru o protectie sporita a corpului contra frigului

Nu orice crema moderna de pe piata va oferi pielii protectia si hrana necesara atunci cand temperaturile din termometre indica valori sub zero grade. Cu scopul de a conferi elasticitate si vitalitate pielii in profunzimea ei, cremele, balsamurile crema fara conservanti si balsamurile de buze de la Manicos au un continut bogat de minerale, vitamine si acizi grasi esentiali.

In functie de tipul pielii si alte astfel de particularitati, in magazinul online se regasesc produse ce contin uleiuri vegetale valoroase, grasimi diverse, care sunt obtinute prin presare la rece. Despre acest procedeu de prelucrare stie oricine ca reuseste cu succes sa pastreze din calitatile plantelor si a celorlalte surse naturale folosite.

Fara agenti de conservare sau cu agenti dintre cei mai putini agresivi, in functie de tipul de produs, cei interesati pot alege intre o varietate de produse in productia carora se folosesc coloranti naturali, de tipul extractelor naturale sau vegetale.

Grija pentru sanatate si respectul pentru natura imbie la utilizarea produselor de acest fel, create din pasiune pentru un corp sanatos si din iubire pentru mediul inconjurator. Cei interesati sunt invitati sa descopere un univers complex, alcatuit din produse vegetale si naturale care promit sa hidrateze si sa hraneasca in mod inedit corpul.

 

Contact:

021 413 89 50