MAGAZINUL ONLINE LAREDOUTE.RO A AFISAT, DINTR-O EROARE TEHNICA, REDUCERILE DE BLACK FRIDAY MAI DEVRE

ACUM peste 14.000 de produse din Colectia La Redoute Toamna-Iarna 2013 pot fi cumparate la reduceri de pana la 80%, iar preturile pentru anumite articole vestimentare de barbati au scazut pana la 5 lei. Se pare ca ora 24:00, cand trebuia sa se dea start reducerilor de Black Friday a fost interpretata gresit ca ora 14:00 iar reducerile au intrat in vigoare. Alege acum produsele preferate dintre zeci de modele de cizme, fuste, pantaloni, tricouri de dama sau barbati, jachete pentru domni sau sacouri dama la preturi cu pana la 80% mai mici.

Evenimentul Black Friday da startul cumparaturilor de Craciun. Cei mai multi dintre cumparatori considera aceasta ca un prilej de a achizitiona cadourile de sarbatori mai devreme.

Din acest punct de verdere, eroarea tehnica a celor de la Laredoute.ro ar putea fi valorificata in special de clientii fideli, care urmaresc atent ofertele magazinului online, dar si de alti cumparatori care prefera sa economiseasca timpul petrecut in malluri.

Cateva date despre LaRedoute.ro:

● Stiati ca a fost fondata in 1837? La Redoute este cel mai cunoscut brand din domeniul modei online din Franta, bucurandu-se de milioane de accesari zilnic.

● La Redoute promoveaza la nivel global spiritul francez autentic si designurile proprii prin cele mai mult de 5000 de noi modele din fiecare sezon.

● este cel mai mare catalog online de haine din Romania, si il puteti rasfoi direct pe site, si au produse atat pentru femei, barbati si copii cat si articole si decoratiuni pentru casa.

● au avut colectii exclusive pentru LA REDOUTE: Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Yves Saint Laurent, Chloé by Stella McCartney, Viktor & Rolf, Jean Paul Gaultier, Sophia Kokosalaki, André Courrèges, Christian Lacroix, Yohji Yamamoto, Azzedine Alaïa, Issey Miyake, Rabih Kayrouz si Vanessa Bruno

La Redoute a pornit de la comenzile clasice prin posta si cum tendinta cumparaturilor online s-a dezvoltat colectiile La Redoute sunt acum disponibile in diferite magazine online in toate tarile. Moda frantuzeasca si-a croit astfel drum peste tot in lume, prin posibilitatea livrarii comenzilor direct la domiciliul clientului.

Te invitam si pe tine pe www.laredoute.ro sa te bucuri de moda frantuzeasca ce vine acum cu o oferta imbatabila si reduceri de pana la 80%.