Lunile de vara au adus o crestere a vanzarilor pe segmentul vinurilor albe si roze.

Magazinul online de vinuri, evino.ro, a anutat vanzari peste asteptari in perioada de vara pe segmentul vinurilor albe si roze, potrivit d-lui Adrian Ilie, cel care controleaza evino.ro.

,,Vorbim in medie de o triplare a numarului de sticle de vin roze si de o dublare a numarului de sticle de vin alb vandute in perioada mai-august. In mod normal, ne-am fi asteptat la o scadere a cererii in perioada concediilor. In topul preferintelor pe aceste categorii s-au aflat vinurile produse de Segarcea si Recas. Ca de obicei, vinurile de import au avut o pondere mai mica, dar si in privinta lor s-a simtit o crestere pe vinurile albe, in special. Vanzarile de vinuri rosii au cunoscut in aceeasi perioada un usor declin, lucru pe care il estimam. Temperaturile ridicate si zielele de relaxare mai dese in aceasta perioada au indemnat clientii sa se orienteze mai mult catre vinurile albe. Vinurile albe sunt de obicei mai usoare si se potriviesc si cu gastronomia specifica sezonului estival, care nu este foarte bogata in alimente grase si incarcarte caloric”, a declarat dl. Adrian Ilie.

Evino.ro, afacere cu capital exclusiv privat, s-a lansat la inceputul anului 2013. Comercializeaza vinuri online produse de cramele autohtone si straine, precum cramele Recas, Basilescu, Cotnari, Davino, Averesti, Rotenberg, Martinens, Atelier, Buduresca, Vinarte. Dispune de un sortiment de peste 400 etichete de vinuri premium. Pentru mai multe detalii accesati www.evino.ro .




Powered by SEOmonitor