Lumea Barbie oferita de Noriel

Putine sunt jucariile care au creat un personaj atat de puternic, cunoscut si indragit precum Barbie, iar lumea ei a devenit extrem de complexa. Dincolo de celebrele papusi, putem vorbi de o multime  de accesorii si jucarii pentru fetite in stilul Barbie.

Noriel aduce in Romania aceasta fascinanta lume din care micile printese pot sa isi aleaga cu ajutorul parintilor numeroase jucarii care sa le dezvolte imaginatia. Trollerul cu accesorii contine o multime de piese de joc numai bune pentru o iesire la picnic in sufragerie alaturi de toate prietenele din vecini.

 Trusa de machiaj Barbie este o adevarata provocare pentru fiecare mamica de a o invata pe fetita cum se poate transforma in regina sau in alte peronaje cu sclipici si culori, evident testate dermatologic pentru a putea fi folosite de copii. Setul de papusi si accesorii pentru coafat este numai bun atunci cand mama este si ea plecata la coafor. Fiecare din aceste jucarii este creata pentru a oferi deopotriva bucurie, dar si un mijloc de a il invata pe cel mic diverse lucruri utile.

Produsele Barbie sunt pur si simplu iubite de orice fetita inca de la varsta de 2-3 ani si pana la adolescenta. Nu este de mirare faptul ca in lume sunt numeroase persoane care nu au incetat sa isi imbogateasca colectia de jucarii si accesorii Barbie nici la varsta maturitatii, urmarind orice noua aparitie si orice noua infatisare a celebrului personaj.

Anul acesta, pe 9 Martie, papusa Barbie a implinit 55 de ani, dar este mai apreciata ca niciodata si asta gratie diversitatii de posturi in care apare: Papusa Pop Star, Papusile Prietene Mariposa, Papusa Fasionista, Papusa Gimnasta, Papusa Zana si multe alte papusi din colectia Barbie pe care le gasesti in magazinul online Noriel foarte simplu: alegand Barbie din lista de selectie a jucariilor dupa brand.

In magazinele Noriel gaesti produse originale din lumea Barbie care ofera garantia calitatii. Fiecare papusa si fiecare piesa din seturile de jocuri pentru copii Barbie este solida, rezistenta si sigura, pentru a face fata imaginatiei copiilor. 

Ziua copilului este foarte aproape, ca sa nu mai vorbim de lunga vacanta de vara in care jucariile Barbie pot fi niste insotitoare formidabile in calatoriile cu parintii sau in vacanta petrecuta la bunici.

Noriel ofera peste 100 de produse din colectia Barbie din care poti alege, tu sau mica ta printesa, iar comanda o poti face extrem de simplu online cu livrare rapida prin curier, oriunde in tara. Ofera lumea Barbie fetitei tale!

Powered by SEO monitor