Locul 10 in Top Forbes, pentru ADV Romania

ONG



Clasamentul care a fost dat publicitatii in numarul din 27 decembrie 2010, a fost realizat in functie de bugetul gestionat de fundatii in anul 2009 si reprezinta si o oglinda a sumelor investite de actorii cei mai reprezentativi din sectorul neguvernamental in programe sociale, culturale, educationale, de protectia mediului si sanatate.

 

ADV Romania s-a clasat pe locul 10 in Topul Forbes ca fundatie nationala care a gestionat in 2009, 862.000 euro, deruland programe sociale in sprijinul persoanelor cu handicap, inclusiv infectate sau afectate HIV.

 

Clasamentul Forbes cuprinde primele 20 de organizatii, bugetul primelor 15 depasind 39 de milioane de euro in 2009 si fiind de patru ori mai mare decat suma corespunzatoare gestionata in anul 2008.

 

Includerea ADV Romania in clasamentul Forbes este onorant “cu atat mai mult cu cat, deseori, se trece cu vederea ca ONG-urile atrag fonduri importante in comunitate, creaza locuri de munca, platesc taxe si impozite, singura diferenta fata de investitorii clasici fiind faptul ca serviciile sunt gratuite si in interesul comunitatii”- dupa cum a precizat doamna Angela Achitei, presedintele organizatiei.

 

Pentru detalii privind activitatea ADV Romania ne puteti contacta la tel. 0744513864, persoana de contact Mihaela Munteanu, coordonator PR sau la adresa office@alaturidevoi.ro

top forbes hiv/sida adv romania