Livrare gratuita si perne cadou pentru saltele cumparate de la Somproduct

Peste 500.000 de clienti au ales produsele Somproduct, iar in aceasta perioada compania ofera livrare gratuita in Bucuresti si in intreaga tara plus 2 perne cadou pentru fiecare saltea cumparata, comenzile fiind onorate in doar 24 de ore. 

Somproduct este o companie romaneasca cu capital privat care ofera o gama extrem de larga de produse dedicate cresterii calitatii somnului. Fiecare client poate cere sfatul unui personal specializat capabil sa ofere solutii personalizate in cazul oricarui tip de solicitare.

Saltelele de pat de la Somproduct sunt realizate din materiale provenite din Belgia, Franta, Germania sau Anglia si sunt manufacturate in Romania inca din anul 1995. Produsele Somproduct respecta cele mai inalte standarde de calitate, fiind testate cu rigurozitate si beneficiaza de o garantie a calitatii. In plus, clientii Somproduct isi pot prelungi garantia produselor achizitionate, pot beneficia de o perioada de testare a produselor de 10 zile si au posibilitatea achitarii produselor in rate fixe fara dobanda prin CardAvantaj, StarBT, BRDFinance si Raiffeisen Bank.  Compania ofera si posibilitatea de preluare a saltelei vechi, iar dumneavoastra economisiti bani beneficiind de preturi de producator la produse diverse si de cea mai buna calitate. 

Pe site-ul Somproduct va puteti inscrie la newsletter pentru a primi un voucher de 45 de lei pe care il puteti folosi la urmatoarea comanda cu o valoare de peste 600 de lei sau puteti solicita un calatog Lumea Somnului pentru a descoperi toate produsele Somproduct intr-un format unic si descriptiv. 

Aveti de ales dintr-o gama extrem de interesanta de saltele. Puteti alege saltele cu arcuri, cu spuma, cu arcuri individuale, cu memory, latex, americane, naturale Cocos sau saltele pentru copii. 

Somnul odihnitor este important atat pentru dumneavoastra cat si pentru familia dumneavoastra. Alegeti calitatea oferita la cel mai bun pret de la un producator romanesc care a fost ales de mai bine de 500,000 de clienti. Va asteptam pe www.ramedepat.ro 

Powered by SEO monitor