Letherbrandsnow.ro lanseaza un nou site cu un motor de cautare mai rapid si comod

Letherbrandsnow.ro , magazin online deschis in 2012, lanseaza o noua versiune imbunatatita a site-ului, care va permite o mai usoara cautare a modelelor preferate de pantofi barbatesti, cizme de dama, genti, accesorii sau alte produse din colectii atent selectate.

Compania este mereu prezenta la evenimente de profil din tara si din strainatate pentru a aduce clientilor sai cele mai noi tendinte ale fiecarui sezon. Pe langa produsele unor firme romanesti, clientii pot gasi branduri recunoscute prin calitatea materialelor incluse. Marea majoritatea a acestor marci vin din Germania, o piata extrem de pretentioasa si pentru care cuvantul de ordine este calitatea. Pot fi astfel comandate produse din colectiile Rieker, Ara, Tamaris, Marco Tozzi, S. Oliver, The Flexx, Alpina, Caprice sau Giuseppo.

Clientii au la dispozitie pe noua versiunea a site-ului cu un meniu bine structurat si numeroase filtre prin care pot ajunge rapid la produsele ce ii intereseaza. Pot selecta astfel produse dupa marimi, culori, stiluri, categorii de pret sau chiar dupa tipul de material preferat ori pot vizualiza intreaga colectie a unui brand. Noul site vine deopotriva si cu mai multe informatii despre fiecare produs in parte cu detalii despre materialele folosite, tipul de piele si caracteristicile acesteia privind rezistenta, impermeabilitatea sau alte informatii importante.

In magazinul online Leather Brands Now gasesti pe langa incaltamintea clasica de dama sau de barbati si balerini, pantofi medicinali, sandale sau pantofi sport, modele pentru orice anotimp sau activitate in aer liber.

Cunoscand faptul ca timpul de livrare este esential, Leather Brands Now asigura livrarea in 24h pentru produsele din stoc in orice localitate din tara. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 399 lei, iar clientii au la dispozitie 30 de zile pentru a proba produsele primite si a se decide daca se potrivesc stilului si asteptarilor in ceea ce priveste designul si calitatea materialelor. Politica de returnare este una facila rezultata tocmai din siguranta calitatii produselor puse la vanzare.

Pe leatherbrandsnow.ro poti gasi mereu oferte speciale pentru cizme de sezon, dar si sandale ori pantofi de ocazie. Domnii sau doamnele care doresc sa isi completeze garderoba pentru petrecerile de Craciun sau Anul Nou gasesc cu siguranta produsul cautat fara a fi nevoie sa mearga in zeci de magazine si sa piarda ore intregi.

Daca esti in cautarea unei perechi de incaltaminte de calitate, viziteaza noul magazin online Leather Brands Now.

Powered by SEO monitor